:: čokoláda a internet


ještě jednou febiofest. co dělat v brně k ránu, když nikde není kofola. (ex-zápisek)

i kdybyste byli fanatičtí příznivci brazilských filmů, starou orbu si nechte raději ujít. měla nás varovat ta jejich podivná flashová oficiální stránka. warm up jsme si udělali v café’99, které před nedávnem zdražilo na již jen stěží únosnou míru… škoda, dokud nebudu skutečný buržoust, tak si asi návštěvu dopřeju vždycky jen jednou za čas… doby, kdy jsem tam byl několikrát týdně jsou asi už definitivně pryč. holt – mají úspěch ;) právě proto jsme se pak přesunuli do kafárny. není snad stránek, které vzbuzují klamnější dojem… v kafárně není ani internet, ani čokoláda, poslední dobou nemají ani dříve skvělý výběr káv. zato tam potkáte dredaře, skejťáky, sjeťáky a vladimíra. vladimír je kultovní postavička, kterou můžete potkat po brněnských hospodách, nejčastěji na skleněnce nebo právě v kafárně. většinou se snaží vydělat si na pivo tím, že vám nakreslí obrázek. dřív byl asi skutečně dobrý, ale nyní obvykle už sotva udrží tužku v ruce. nicméně je s nim občas legrace. tak třeba tentokrát jsme ho dostali, když měl porovnat uměleckou hodnotu obrázků; jeden nakreslila marjánka na pivní tácek a druhý vytáhl ondra b. (na kterého mám poslední dobou nějak štěstí – když jsem zjistil, že organizuje chillout na flédě, byl jsem z toho vedle; měl jsem ho za skauta a folkaře ;) kreslení po táccích (hlavně reklamy na blogy), to je poslední dobou vůbec dost trendy zábava… asi bychom měli nějaký naskenovat :) no a pak už jsme razili do špalku – introvert koupil popcorn a o dalších osudech večera bylo rozhodnuto… film to byl naprosto mizerný – dlouhý a o ničem, plný rádoby provokativních otázek a scén a pseudo-filozofie. kombinace libanonské rodiny a brazilského prostředí není špatný nápad, možná, že původní knížka je zajímavá… ale tohle byl děs. celkově jsem nějak neměl dobrou náladu a tak mi nepřišlo zábavné strkat popcorn do všech tělních i jiných otvorů sousedů… ;) ještě štěstí, že jsme nevzali taky pití, to by nás ze sálu asi fakt vyhodili ;))
chtěli jsme se podívat za markétkou do 2faces (pokud byste si tam chtěli někdy zajít, tak rozhodně nedoporučuju), ale naprosto vymaštěná gorilka u vchodu nás nepustila dovnitř. v charlies bylo plno ošklivých lidí a nemají tam kofolu, tak jsme za chvilku vylezli… a uvažovali nad tím, proč v celém brně není jediné místo, kam by se dalo zajít kolem čtvrté ráno na kofolu (skleněnku jsme zkusili, ale už zavírali). děs. jedině kluby a ohyzdné nonstopy. jestli někdo o něčem víte, tak se o tuto neocenitelnou informaci podělte!


Archivní komentáře

(svetlo – 10.02.2004, 20:48:48 – – )

zapomnel jsi zminit nekolik podstatnych detailu – ja ten popkorn nekoupil sam od sebe a s tim strkanim do telesnych otvoru jsem taky nezacal, aspon myslim :)

(AdaMM – 10.02.2004, 21:46:46 – – )

svetlo: nebuď vztahovačný :) já to taky netvrdím… řekněme, že jsem nezacházel do detailů :)

kofola (janicka – 10.02.2004, 22:10:04 – – WWW)

na kofolu jsme kolem ctvrte rano vzdycky chodili ke Gorile, protoze jinak nebylo kam… ovsem je to uz nejakej ten rok, takze za aktualnost informace nerucim. (a uz vubec ne za to, jestli ten pajzl nezaradis do kategorie „ohyzdny“.)

2svetlo (marja – 11.02.2004, 00:40:02 – – )

pokud si vzpominam, tak uplne poprve se popkorn dostal do meho nosu, ac to nebylo tak uplne planovane:)
a jinak uznavam, ze jsem te ke koupi toho popkornu navedla ja… jsem si myslela, ze kdyz bude film nuda, tak se aspon nadlabnem:)

2marja (svetlo – 11.02.2004, 08:34:03 – – )

myslim, ze jsem take neplanoval popcorn v mem nose :)
takze to uzavreme tim, ze mas skvelou intuici – film byl nudny a popcorn se hodil :)

2janicka (AdaMM – 11.02.2004, 14:53:25 – – )

no… naší poslední zastávkou byl nonstop, který je teď shodou okolností právě na místě Gorily – a kofola už tam není.


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.