:: c tkhl pst bz smhlsk?

no, to by asi nebyl dobrý nápad. potkal jsem včera i předevčírem vladimíra a byl ostříhaný. co takhle vymyslet ještě dalších deset projektů, které nikdy nedotáhnu ani na začátek, natožpak do konce? (ano, opět perex, který nijak nesouvisí s textem uvnitř. je to sice zábavné, ale zpětně si ani sám nejsem schopný uvědomit, co a kdy jsem psal.)

tak a Velikonoce jsou fuč. přibral jsem odhadem tak tři kila a báječně se flákal. vezmu to zpětně: dnes dopoledne jsem se po mnoha měsících dostal k tomu (v komíně video nemáme), abych se podíval na medemův film milenci ze severního pólu, který mi půjčila v létě marjánka (tímto ještě jednou děkuji). je to fakt moc povedený film, který vás úplně vcucne, zvlášť pokud jste zatížení na náhody a „náhody“. nebudu prozrazovat děj a ani moc vysvětlovat, to mi přijde zbytečné; máte-li zájem přečtěte si některou z mnoha recenzí, podívejte se na oficiální stránky nebo se pokochejte fotogalerií najwy nimri. včera mě sestra nenechala dívat se na smrady, protože nesměla minout další kolo superstar. doteď jsem se tomuto fenoménu úspěšně vyhýbal — a bác, jsem ztracen. tvůrci schématu tohohle pořadu si můžou připsat další bodík. vždycky jsem se podobným věcem vysmál a teď jsem dokonce poslal hlasovací sms. no děs :)) odpoledne mi ken_tek půjčil další knihy iana mc evana — soubor povídek a betonovou zahradu (následně se odebral na nějaký blackmetalový koncert, což mi na velikonoční neděli přijde jako docela krutý úlet). těším se na to, ale nejdřív chci dočíst zatím velmi slibně vypadající knížku alessandra baricca oceán moře (doporučil introvert). některé hlášky jsou skutečně geniální. hrozně zajímavý styl vyprávění.
no a aby to bylo komplet: jeden hudební a jeden web tip. někdo mi po icq poslal link na písničku Intošky. že jsem byl na fss, tak jsem si to stáhl na zipku a úspěšně na to zapomněl. po týdnu jsem našel intosky.mp3, tak si říkám, co to je, že In to sky mi nic neříká — a vida, byla to dosud mi neznámá skupina sdružení rodičů a přátel ropy. text je naprosto geniální, jedna ukázka za všechny: „když už mi teda nechceš dát / nemohla bys mi aspoň pučit“. takže prosím, aby se mi ozval ten/ta, kdo mi ten link poslal/a :) no a stránky hned radši dvě. jednak můj nový objev mezi blogy, i když tentokrát … trochu jinak. ondřej kratochvíl. takhle vypadaly blogy kdysi, aspoň co pamatuju… (což mi připomnělo… proč já tak dlouho ignoroval frohikův re:cycled? a kupodivu stále funguje… jupí!) no a druhé doporučení: mezinárodní partička ze slovinského kranje, alien melon, a jejich projekt haiku forge. no a teď bych měl za hodinu a půl napsat druhý článek pro konec konců, nebo tu uzávěrku vážně nestihnu! :)

Archivní komentáře

(llr – 12.04.2004, 16:54:05 – – )
Nn t tk šptn,jk t n prvn phld vpd.

2adamm (MorbidAngel – 12.04.2004, 17:34:38 – – WWW)
To nebyl blackmetalový koncert..kupříkladu Memoria je doomová kapela!

( – 12.04.2004, 18:01:57 – – )
Nebyl to black, jen pár satanistů a sem tam i nějací pohani:) Ale většinou to byly kapely bez náboženské nebo politické profilace (3 z 5).

2adamm (Vdonati – 17.04.2004, 14:57:11 – – )
Zdravim…ne ze bych byl castym navstevnikem tveho blogu…ale stalo se…a myslim, ze veci zde uvedene bych spise prisoudil nekomu po celkove lobotomii…muzes zde proto prosim uvest, jaky je tvuj zdravotni stav? Thanx a lot!!

2adamm (Vdonati – 17.04.2004, 14:57:49 – – )
Zdravim…ne ze bych byl castym navstevnikem tveho blogu…ale stalo se…a myslim, ze veci zde uvedene bych spise prisoudil nekomu po celkove lobotomii…muzes zde proto prosim uvest, jaky je tvuj zdravotni stav? Thanx a lot!!

2vdonati (AdaMM – 18.04.2004, 01:44:53 – – )
zdravotní stav: aktuálně alergická reakce na pyl jarních stromů. co se mých mentálních onemocnění týče, myslím, že objektivněji by to posoudil ošetřující lékař, případně kombajn. každopádně díky za milá slova, člověka reakce čtenářů vždy potěší.

2vdonati (svetlo – 18.04.2004, 02:20:22 – – )
magori jsme vsichni…

Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.