:: trochu jsem zaspal


že by léto? nějak se mi nakumulovaly nejrůznější zážitky, ale necítím se na několikatýdenní rekapitulaci.

včera jsem se stal účastníkem počítačové hry, kterou hráli v reálu ken_tek, bobotic a markétka. možná se projevilo, že už jsem skoro dva týdny moc nespal. znáte to… legrácky jako esej (k nahlédnutí zde – průběžně ho hodím na web, ale není to nic extra), články pro konec konců – warwick, hospitality club (moc dobrý nápad!!) a polská konference… do toho všelijaké zamotanosti, kvůli kterým se mi nějak nedaří přijít domů před půl třetí… příští víkend mě ovšem čeká bonus: zúčastnil jsem se jakési šílené soutěže ‚marlboro summer jobbing‘, oni si mě na základě telefonického pohovoru v pátek vybrali, a tak jedu na přípravný kemp, kde se ukáže jestli budu patřit k deseti vyvoleným, které čeká následující (citace z té soutěže… je to nejdrsnější frikulínský text, jaký jsem kdy viděl… jestli jeho autor nejede na piku, tak už se nedá věřit ničemu):

Až tě ráno vzbudí zvuk drnčící moskytiéry ve dveřích tvýho pokoje a ty se vzepřeš na loktech, abys skrz pronikavý sluneční paprsky slunce rozpoznal siluetu Red Rock Country, naplno ti dojde, že zažíváš něco výjimečnýho. U snídaně sedí už celá vaše parta, a klakson, kterej právě zazněl z ulice, znamená, že je čas vyrazit. Stylový město na americkým Středozápadě je na pár tejdnů tvým domovem se vším, co k tomu patří. Sedáš si na zadní sedadlo naloženýho vanu a uvědomuješ si, že je to snad poprvé v životě, co se těšíš do práce…

tak nevím – víkend plný frikulínů, co jsou strašně drsní a zapalujou si jednu marlborku od druhé, i když sviští na raftu… tam se určitě
neztratím ;)
co jinak? v pátek a sobotu jsem běhal s přenosnou volební urnou a dnes mě čeká sčítání lístků… potěšilo mě, že většina lidí okolo šla volit – je mi v podstatě fuk koho, ale nemám rád remcaly, kterým se nic nelíbí, ale k volbám nepůjdou, protože „je to jedno“.
mamka je zpátky z nemocnice, testy vyšly naprosto nad očekávání dobře, takže už ji budou jen z povzdálí pozorovat. všichni kolem vyšilovali – ale státnice se (až na výjimky) zadařily, sice to někdy bylo akční, ale hlavně, že je to z krku. to ségra je ještě v očekávání (maturity!).
tak a to bychom měli. příští zápisek snad trochu dřív ;) ale ještě bych velectěné čtenářstvo poprosil – potřeboval bych následující: 1) české titulky na film rekonstrukce, 2) práci v anglii/irsku od 15.7. pro tři lidi (nelépe nikoliv stupidní, ale není podmínkou. anglicky umíme a jsme strašně šikovní). 3) práci na říjen-leden v brně (pro sebe, dobře placenou, s variabilní pracovní dobou) 4) 4+1 od října v brně, ne tuřany, bystrc a podobné prdele světa, pokud možno rychlý net. dlouhodobě, pro pět lidí. 5) smysl života (nebo něco, co by se tomu blížilo). možná ještě něco, kdybych si vzpomněl, tak dám vědět. předem velmi děkuju za kladné vyřízení toho všeho. btw. nabízíme dvě místa v našem stávajícím úžasném komínském bytě na prázdniny. kdybyste někdo potřebovali bydelní nebo o někom takovém věděli, tak se ozvěte kterýmkoliv komunikačním kanálem – myslím, že to je docela pohodové bydelní :)


Archivní komentáře

(MorbidAngel – 14.06.2004, 01:58:23 – – WWW)

Na tom přípravném kempu vás bude všech tisíc, kterým to poslali?;-)

(marja – 14.06.2004, 05:09:27 – – )

ty mista jsou v komine tri… to posledni na veky vekuv. amen

tak ke státnicím (flam – 15.06.2004, 00:55:00 – – )

gratulace, mě to čeká 23

(flam_02 – 15.06.2004, 00:58:06 – – )

kolik stojí takový vyhřátý místo v komíně?

2flam (marja – 15.06.2004, 06:58:29 – – )

eh… od adamma vyhrate, ale na leto je lepsi to moje studene.

(Johanka – 15.06.2004, 14:20:23 – – )

Škoda že jsi to bydlení v Komíně nenabízel před čtyřmi roky, kdy jsem tak akutně potřebovala sehnat bydlení v Brně a nic slušného nebylo. :-( Teď už ho dávno mám. Naštěstí. :-)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.