:: 2 svatby a 1 bouračka


jen velmi krátce, pak se k tomu vrátím a doplním…


tak jsem se vrátil z polska – dvě soboty, dvě svatby… ale porovnávat se to nedá. nic proti sofii, ale polská svatba, toho se asi já nikdy nedočkám. skoro jsem jim záviděl ;) foťák jsme měli se sestrou jen starý analogový kompakt, já nahrával na starou analogovou videokameru – takže hned tak jsem nějaké důkazy nedám – ale bylo to vážně drsné. hodně přes sto lidí, odvoz na místo autobusem, 80 lahví vodky… prostě party, jak má být. potkal jsem příbuzné, o jejichž existenci jsem jen mlhavě něco málo tušil a v životě je neviděl, slyšel chvalozpěvy na svou polštinu, mraky rodinných drbů o lidech, kteří jsou mi úplně volní… a tak. dalo by se říct, že všechno proběhlo v nejlepším pořádku, i sapkowského narrenturm v originále jsme si koupili… ovšem.
ujel jsem sice bez problému 800 km na místo určení, ale pak jsem urval levé přední světlo o babiččinu bránu a plastový střep z masky prorazil chladič. co na to říct. trefné mi přijde jen použít bývalý titulek ken_tekova blogu: jsem to ale p.i.č.a zajebaná!
dosti smutků – teď jsem radši nasraný, protože plány nevycházejí úplně podle představ. ale co už. při troše štěstí snad do té anglie nakonec odjedeme ;)


Archivní komentáře

(=M= – 16.07.2004, 23:12:20 – – )

A je to tady, už se těším po mojí tlusté řecké svatbě na tvoji analogovou polskou. :-)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.