:: tradá


14:30 jede za zvonařky autobus do londýna. takže budu skutečně stručný.


kupodivu se nevyplnilo, co někteří prorokovali, a tedy že s tou anglií kecám jako obvykle a nakonec tam nepojedu (no ještě se může stát spousta věcí, ale vypadá to nadějně, ne?) – londýn a pak dál na sever. a snad i nějaká ta práce (ale nejdřív zábava – dva dny a dvě noci v londýně díky hospitalityclubu zadarmo ;)
jinak jsem byl dnes ráno na polském konzulátu v ostravě. že tam musím jet (anžto jinak mi stipendium propadne) jsem zjistil včera. myslím si o nich… no nic pěkného a různých příhod mám s nimi tolik, že to jednou sepíšu a bude z toho úspěšný horror. včera jsem také zjistil, že mám horní pětky ještě mléčné. proto tam byl kaz. holt, tyhle zuby jsou deset let po záruce.. ale snad jsou už v pořádku a já ve skotsku nebudu muset k zubaři. to bych musel sehnat nějaký extra-speciál job ;) minulých pár dní jsme finišovali na dvou webech, dobrá věc se zadařila… ale příště to takhle na poslední chvíli nechávat nebudeme! (kolikrát už jsem to říkal??)

čili, mějte se pěkně, užívejte prázdniny a přejte nám hodně štěstí ;) bloguje pokud vím jede i z anglie ;) takže se snad průběžně ozvu…


Archivní komentáře

tož hodně zdaru (flam – 22.07.2004, 23:42:35 – – )

! a ozvi se.

(marja – 23.07.2004, 02:16:55 – – )

mozna se to nevyplnilo i proto, ze neprorokovali, ale spis provokovali, a to prave z toho duvodu, aby se to nahodou nevyplnilo (zmatek, co?). hodne stesti tam.

wow (adamm – 23.07.2004, 17:46:30 – – )

az tak, jo? :) tak to zabralo :) pozdrav z londyna!!


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.