:: ještě jedno kafe


učíme se míti rádi podzim. sychravo, smutno, slunce se schovává, stíny stromů… a tak ;) smutný úsměv a smutná hudba, prostě … polsky by se to řeklo „klimaty“. ale proč ne. mě to baví.

v úterý jsem s velkou radostí zase viděl po dlouhé době mika, který mě vzal na procházku do arboreta (tip: prý výborné na rande – já tomu věřím). pak jsem s mk zašel na maté do alembiqu (tip: cena klasického maté rancho v kalabase – 14 kč – je nutné něco dodávat?). vynikající středa s celým kolektivem a mnoha bonusy. do toho čekání na dílčí výsledky všech šílených plánů. analýzy stavebního průmyslu bude zdá se dělat nikdo jiný. do slovinska nejspíš bude moci odjet celá naše fakulta, ale až na podzim 2005, takže s největší pravděpodobností mám utrum. tím pádem seriozní plány nevyšly a je pravý moment, pustit se do těch šílených. (hlídání princezen, vymýšlení námětů pro pomeranč, kurzy pro kavárenské povaleče, cigaretové spoření atd.)
poslouchám soundtrack z americké krásy, piju „ještě jedno kafe“ a chystám se udělat něco pěkného pro amparu. mimochodem, nová paní domácí mi včera vykládala, že ze mě cítí energii, která je předávaná mezigeneračně, ale že mi hrozí velká pokušení. taktně jsem přikyvoval a pak vykládal něco o baptistech a v duchu jsem si říkal: kamaráde, na tu si budeš muset dát bacha ;)


Archivní komentáře

domácí (danny – 26.11.2004, 03:29:05 – – )

nechceš mi ji přihrát? ;-]


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.