:: propagujeme kriminalitu!


jak jsem očekával, v líšni se asi dohromady moc potkávat nebudeme… ale že jsme se doteď nesešli, to mě trochu zarazilo ;)

robert v úterý přijel do brna a zabydlel se tu docela spokojeně (teda doufám). já v líšni moc nebyl (furtseněcoděje!). domlouvalo se natáčení pro pomeranč a další věci kolem plánované desky… ve čtvrtek byl na skle pořad o pořadu ;) pomeranč. tak jsme se výborně pobavili o tom, co je a co není propagace nácků (reportáž o slavné brněnské zábavní skupině JKG – sorry, přímý odkaz by asi nebyl to pravé).
o den později se na flédu dostavil kid loco. tento malý démonický pán s kouty a červeným tričkem rozproudil do té doby poněkud letargickou akci fakt ve velkém stylu. mlátil tam takové fláky, že narvaná fléda zažívala sérii kolektivních orgasmů. set byl úžasný a musím říct, že za poslední dobu jsem něco podobného nezažil. byl do housu schopný namixovat brilantně doors i simona s garfunklem. no úlet. jen jsem se na začátku bál, že tam budu znát pouze javase (který zahrál taky pěkně, ale to už jsem byl docela utahaný). nakonec se tam strašlivě drzým způsobem (a ještě s mou asistencí) propašoval kuba šulc. užili jsme si to velmi. bohužel rozjezdem ve tři odjely snad všechny pěkné slečny, takže byl čas to pomalu zabalit. v sobotu na mě čekalo natáčení, ale to si zasluhuje vlastní příspěvek… svoje vkročení do televizního světa jsem si představoval trochu jinak…


Archivní komentáře

(rbrt – 08.11.2004, 18:13:11 – – )

ale jo, spokojeně, docela.

(ken_tek – 09.11.2004, 03:11:20 – – )

Já se se spoustou těch šoumenů (jkg)potkal v sobotu ve Svatoboji. Veselá společnost, jen co je pravda.


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.