:: velice kvalitní akce


tak to je v pohodě! celý týden se zúčastňuju prima akcí a zítra – vlastně dnes – se přesunu do prahy, abych si tam zahrál na velkého šéfa, co má na starosti guestlist a ví, co a jak!

ačkoliv se vám snad může zdát, že jsem se nějaký čas neozval, nic zásadního se nestalo – jen jsem dostal přílib, který stojí za to, početl jsem si v novém luxusním časopise IM6, trošku jsem ho zpropagoval, dodělal se konečně web, jehož klíčová slova jsou: urlaub in tschechien, böhmen reisen – aktivreisen böhmerwald (ano, to je tak trochu trik). metodologie mě straší po nocích a kombajn s robertem jsou mou záchranou, a samozřejmě velké díky všem ostatním: mikulášská party vás nemine, a to si pište, že bude stát za to! now reading: andrzej sapkowski – boży bojownici. now playing: kid loco – a grand love story. dokonce jsem na toto téma napsal scénář, třeba ho tu někdy hodím. no a dnes javas + hanka sax = hanka mikolášková, kterou znám leta letoucí, ale nějak mi to dřív nedocvaklo. no nevadí. lépe později, než nikdy… tak to je v pohodě :)


Archivní komentáře

(calavera – 19.11.2004, 19:14:26 – – )

jú, adamme, a kde si IM6 propagoval? mne dnes akurát kamarát povedal o tomto: http://www.bagr.org/index.php?str=clanky/franta11_im6

(rbrt – 19.11.2004, 23:13:31 – – )

uplně napiču akce :))


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.