:: znám slavné osobnosti


neboť o kom jiném se mluví ve zpravodajství tv nova? aneb konec počítačové kriminality v čechách, aneb proč mám na motherboardu pavučinu…

nojo. tak urputně se zaměstnávám, že o tom ani nenapíšu. a když už se k tomu odhodlávám, tak zjistím, že jsem před hodinou někde měl být, nebo taky třeba že nejde zapnout počítač. mačkám ten čudlík jak o život – a nic. zrovna u nás byl tomáš v. (mimochodem, vyšly mu teď nějaké texty ve tvaru, ale ten zdá se nemá žádnou webovou stránku, leda to můžete zkusit hledat tady) a řekl, že je to trest za to, že mám v počítači pavučiny. no, pravda, asi to není ideální péče. nakonec se dnes naštěstí ukázalo, že problém byl jen ve větrácích a já můžu spokojeně sedět až do rána na netu :)
z celé řady večírků (co myslíte, že dělají kavárenští povaleči?) musím zvláště pochválit neskutečný kosmický slet domovské fakulty na flédě. nebylo to normální, kombajn měl dvě hlavy a já byl skutečně velmi zelený (prý budou i lepší fotky, uvidíme časem). děsil jsem lidi, nepoznávali mě známí, užil jsem si to velmi.
z nahrávání v bratislavě nakonec sešlo také, ale už se řeší další projekty, takže – jen to nezakřiknout – to vypadá, že bych nakonec mohl mít i práci, o jaké jsem vždycky snil a přitom si myslel, že takové místo v brně ani není. ono sice není, ale snad bude :) velmi vypečené byly i dannyho narozky, kde se jednak sešla velmi roztodivná společnost, jednak se vymýšlely šílené projekty, pálily liché rukavice a danny nakonec s dvoudenním odstupem dostal kultovní tričko s nápisem „to není normální, sestři“.
z luhů a kompostů se zadařilo vyhrabat tuhle megahusťárničku: comics pepa & andrea. taktéž jsem nemohl jinak, než otravovat (téměř) celý icq list s politickým kompasem – pokud by vás to zajímalo, já měl X = -2,38 a Y = -4,62, tedy liberál s levicovými sklony. zajímavé je, že všem (až na čestnou výjimku, zdravím davide!) kamarádům, kterým jsem test vnutil, vyšlo plus minus totéž, alespoň stejný kvadrant. jen mamka byla úplně na středu (ale o dost liberálnější než já). buď je ten test nějaký divný, nebo se kamarádím se samými levičáky :)
zítra se koná mikulášská besídka – doufám, že současná nejslavnější česká kriminální celebrita, nebezpečný „kabrňák benny“ se taky staví :) ale vážně – to co včera (čili ve čtvrtek) předvedla tv nova – to je síla. více třeba tady nebo tady (a kombajn se může vzteknout, protože jeho fotky bennyho teď frčí, ale nikdo se ho ani nezeptá, natož aby mu zaplatil za použití). co dodat? mediální bublina, která praskne (ale to už se nikdo nedozví, protože to není zajímavé) – benny napsal článek -> někdo udělal podobný virus -> ten způsobil škody -> benny, který se nikdy nějak moc neskrýval, je vyšetřován -> nic se neprokáže a tím to zhasne. možná dostane pokutu za nelegální soft a filmy. které má nastahované skoro každý, ale to je zase jiná kapitola.

hm. neměl bych jít spát? :)


Archivní komentáře

(ken_tek – 03.12.2004, 23:39:06 – – )

Nakonec jsem si ten test taky udělal, ale asi 3 otázky jsem vyplnil naslepo: Economic Left/Right: -1.38
Social Libertarian/Authoritarian: -2.05

(danny – 04.12.2004, 01:54:24 – – )

Economic Left/Right: -5.88
Social Libertarian/Authoritarian: -4.15


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.