:: superstar v líšni aneb důležité je se dovolat


poslední týden jsem nechutně proflákal – nebo jsem z toho aspoň měl takový dojem. dělnická třída nás vypekla, když pořád chybí stoly v kanceláři, já jsem se (po kolikáté už?) vážně rozhodl předělat si stránky na skylinedu (dokonce už jsem začal ladit grafiku, tak to tentokrát možná vyjde) a klubový život není tak úplně marný…

nejdřív jsme dumali, co dát dohromady pro riist, portugalské studentské rádio (s tomášem, rbrtem a taky lukou pro ně máme dělat pořad o net-labelech). no moc jsme toho nevymysleli, a hlavně – nemáme název! to je v podstatě ta jediná důležitá věc, tak pokud někoho něco napadá… ;)
oslavili jsme mamčiny narozeniny a koupili ji se ségrou exxpedici – teda čekal jsem, že to bude lepší… ale budiž, odpoledne jsme s tím strávili. no a víkend – víkend byl náročný. v pátek nejdřív alembiq (a jejich super maté rancho za 19 korun) a po nezbytné zastávce v alfě (a po cestě jsme viděli kombajna i s mazlíkem… byl trochu zaražený, že na něho pískají tři borci ;) jsme vyrazili na flédu, kde jsme se nakonec sešli v dost slušné sestavě: benny, palo, peter.pea, flam, já a verča – která byla na podobné akci poprvé – jsem moc rád, že se jí to líbilo; rozhodně vypadala, jako by tam patřila odjakživa. javas zahrál super, takže spát jsem šel až ráno. a v sobotu jsem se nechal ukecat do mersey, takže znova ;) vrátil jsem se ale docela brzo – a to proto, abych se mohl kouknout na film v červenci – není mi absolutně jasné, proč romantická road movie dostane čas od 2:15 v noci… jestli to mělo být 21:15 a někdo se překlepl, přičemž díky všeobjímajícímu bordelu v čt už si toho následně nikdo nevšiml? přijde mi to jako dost pravděpodobné vysvětlení.
v neděli jsme s flamem vyrazili na výlet – na stránskou skálu a po nepoužívané trati do líšně… úplně to k tomu odpoledni sedlo, a ještě jsme našli na druhém konci líšně další hospodu ;) večer jsme pak zaujatě sledovali superstar, ba jsme se i dovolali :)
včera mi přišla konečně objednaná bichle – cremaster cycle. práce na diplomce se tak dostávají zase o kousek dál. stejně potěšitelné bylo včerejší jednání o projektu, díky němuž by si nově budovaná specializace digitální média mohla zaplatit externisty… no a za chvíli další vernisáž (zapomněl jsem úplně zmínit páteční, v knihkupectví academia vystavuje linda pelclová – ať už si myslím o obrazech hřišť cokoliv, autorka působí mimořádně sympaticky), kterou opět organizuje neúnavná katka a její artkontakt.



Archivní komentáře

(onanym – 22.03.2005, 18:23:17 – – )

oni na ct davaji filmy v hlavnim case v ramci pasma „evropsky film“ a pak to zhruba po pul roce opakuji nekdy pozde v noci. tohle byl presne ten pripad. takze tak.

(adbar – 23.03.2005, 21:05:32 – – )

kua a nevíš, jestli ještě někdy bude fungovat skylined.org/~luke/sinfest ? :-)
mně se nechce chodit na ten hnusnej sinfest.net. :-)

(rbrt – 24.03.2005, 15:54:56 – – )

teh broken link na artkontakt.org

(A. – 25.03.2005, 02:38:17 – – )

rbrt: dík, nevšiml jsem si.

(onanym – 26.03.2005, 00:43:08 – – )

(ja sem si vsimla)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.