:: tohle není vůbec vtipný


Czasem są chwile, gdy problem jest w każdym kroku

W pięści ściskasz frustracje

Bezsilne łzy ci płyną z oczy

Są takie momenty, gdy ufa się już tylko Bogu

A wszystko czego chce się, to jakiś na szczęście sposób

tak jsem se povozil na kolotoči a jsem tam, kde jsem začal. svou náladu bych mohl měřit osciloskopem, včera jsem byl i po litru vína, becherovce a vodce úplně střízlivý (ale fotbálek jsem prohrával) a venku je pořád kosa. nedalo mi to, a musel jsem se pročítat osvědčenými kraťasy z parking lot is full (editor’s pick: žurnalistický, pekelný, závislácký, osamělý, válečný a hlavně: finální).
na svých oblíbených místech najdete třetí číslo IM6 (nebo si stáhnětě pdf). já už ale dopsal článek do čtverky, o návštěvě transmediale. už brzo se – opravdu! – pustím do redesignu stránek na skylinedu (který mimochodem v pátek někdo hacknul.. naštěstí už je toho většina zpátky, ale stejně nechápu motiv).
dočetl jsem poslední dovezenou knížku z anglie, šťastného jima od kingsley amise.. ze začátku jsem se k tomu musel nutit, nicméně druhá polovina už se dala. ale jestli jste to nečetli, tak o nic speciálního nepřicházíte. naopak přicházíte o hodně, pokud neposloucháte některé z rádií na soma.fm. je jich tam sedm, já nejčastěji poslouchám beat blender. máte-li rozumné připojení, neváhejte. robert je můj stálý zdroj hudebních lahůdek, poslední zásadní objev (pro mě) znamená max richter a album blue notebooks. prostřídávám to s klasikou: grammatik – światła miasta. no a nakonec – velká gratulace dannymu k moc vydařenému večeru na leitnerce. k úspěchu přispěl i tomáš a čáp kolektiv s hudebním doprovodem… potěšilo velmi!

btw. pračku nejlíp spravíte kladivem a nejlepší smsky jsou polsky. „nejlepší“ smsky jsou takové, které se někdo bál vyslovit… a těm, kdo si pořídili partnera bydlícího v jiné zemi – hodně štěstí…


Archivní komentáře

a propos (AdaMM – 03.03.2005, 18:30:41 – – WWW)

kdyby to někdo bral jako stížnost, nebo fňukání, tak si do toho promítá asi sám sebe. já mám prostě rád polský rap.


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.