:: přesahy, entermultimediale a déšť


nevím, co se to stalo, ale za posledních deset dní začalo pršet všude, kam jsem přijel. trvalo to celou anglii a zatímco mi bylo slibováno letní počasí, až se vrátím, včera jsem litoval, že nemám zimní bundu. dělejte s tím někdo něco! :)

anglie byla nakonec fajn – sice se to neobešlo bez komplikací, ale mohlo to dopadnout i o dost hůř. čili všichni, kdo chtějí odjet s amparou na léto do lake districtu (a ještě se mě nestihli zeptat osobně): nebojte se, práce bude :)
v pondělí bylo v anglii bank holiday, penrithem projížděl obrovský průvod s májovou královnou, conservative club byl převlečený za piráty – jen nechápu, že *nikde* na netu nejsou fotky, ba ani nějaké zprávy. škoda, bylo to moc pěkné. v úterý jsem stopnul v penrithu polského řidiče kamionu, který mě hodil až na okraj manchestru – když začalo zase strašně pršet. za celou dobu v anglii jsem nebyl tak nasraný, jako když jsem šlapal z vesničky birch na severo-severo-východu manchestru, lilo jak z konve, ale na mé straně silnice bylo asi sedm zastávek autobusu v řadě bez čísla linky, časů odjezdů, mapy – prostě nic. jedna byla druhým směrem, a z ní jsem vydedukoval, že autobus jede jednou za hodinu. takže mezi každou zastávkou jsem se modlil, aby to zrovna neprofičelo okolo mě, a pak jsem došel k další zastávce, opět jen nápis „information coming soon“ a víc nic. myslel jsem, že se vzteknu. když jsem konečně nastoupil do autobusu, přestalo pršet ;) v londýně jsem se pak ubytoval na noc u tiny a charlotty, což jsou holky, které byly před dvěma a půl roky na semestr v brně a hrozně si to užily – tak mě dost mrzelo, že se vydaly do brna zrovna ve chvíli, kdy já byl v anglii ;) no aspoň na ten jeden večer jsme se potkali. ráno jsem ještě chvíli zápasil s pro mě dost záhadným způsobem, jak se stát plnohodnotným zákazníkem britského operátora orange.
na letišti jsem pak ke svému velkému překvapení potkal noru novotnou, mou spolužačku z gymplu a dannyho sestru :) vypadá to, že jestli někdy uskutečníme sraz (pět let po maturitě!! hrůza!), tak to bude muset být 23.12. – věřím, že to by mohli být všichni v brně. jinak jsou totiž mí bývalí spolužáci rozlítaní po celém světě. byl jsem moc rád, že jsem ji potkal, ale padla z toho na mě nějaká melancholická nálada a tu podpořil i včerejšek strávený na přesazích. pomáhal jsem je tři roky organizovat, letos tedy poprvé jako návštěvník… lidí bylo dost, a i když jsem nejdřív skoro neviděl známou tvář (páťák, chápete to?), pak se najednou vyrojila hromada lidí, z nichž spoustu jsem docela dlouho neviděl. a tak jsem tam stál a říkal si, že za chvíli je to pryč, že už je na žádné podobné akci všechny nepotkám. studentský život se chýli ke konci.
ale nechci teď vypadat nějak zapškle, to vůbec ne :) v pondělí se chystám do prahy – na entermultimediale.2. půjdu se podívat, jak bude palo propagovat IM6 (v tomto čísle – prozatím posledním – jako bonus remixové cd vítrholc!) a pak samozřejmě na gameboyzz.


Archivní komentáře

(ken_tek – 07.05.2005, 18:07:05 – – )

nevim, jak tobe, ale vitrholc100.cz mi nejede…

Jak ted (bobotic – 09.05.2005, 22:03:25 – – )

vypada Vali?

2bobotic (A. – 10.05.2005, 04:56:38 – – )

dobře :) moc se nezměnila, snad se zdá být jen trochu rozumnější…

(Davi2 – 19.05.2005, 21:01:47 – – WWW)

Třiadvacátého prosince nepomáhá. To jsme měli sraz my, a polovina lidí nepřišla, protože druhý den byly Vánoce :-) .


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.