:: sobotní siesta


poslední dny prostě nepřejí pracovnímu nasazení… jaro jsme nějak přeskočili a ze zimy je rázem léto. na balkóně matrace, v ledničce pivo a seďte pak u počítače.

práce přibývá, zprávy z anglie jsou nej(h)různějšího charakteru (no… už se to snad lepší) a počasí mi poprvé za velmi dlouho dobu dělá radost. v pátek jsem se s kocovinou z ohňostrojů (které jsem neviděl) procházel po městě a pořád jsem si říkal, co je to za město. v brně to vypadalo jako v dubrovniku, janě to slušelo, pan doktor mi dal lízátko jako odškodnění za dlouhé čekání a na nádraží se lesklo rozsypané puzzle, minimálně „2500 pieces“.
v pátek jsem definitivně přestěhoval ken_teka k nám do líšně. poslouchám teď konečně (předtím to nešlo – máme tu jen AM rádio a netové vysílání jim blblo) rádio student. jejich stránky ještě před pár dny jednoznačně vítězily v soutěži „nasty sites“, teď to tedy není výkřik nejlepšího designu, ale jsou to stránky. takže jestli si chcete poslechnout něco jiného než věčné kiss hády a podobné blivajzy, zkuste. i pohled do hitparády potěší… :) ok, konec reklamy, stejně mi nic nedají :) zpátky do práce…


Archivní komentáře

(mud – 29.05.2005, 18:04:59 – – WWW)

možná dobrý rádio, ale ten název je dost hroznej

2mud (ken_tek – 30.05.2005, 11:59:46 – – )

ze jo? mne to fakt dost odpuzuje:] (od te doby, co jsem vypadl ze skoly, na studentske veci moc neletim)

(redžys – 07.06.2005, 15:55:15 – – )

adamme, adamme…


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.