:: je to phitschak!


nikoliv, nestala se mi nehoda s trezorem padajícím na hlavu (uhm… zase jsem četl sníh (co ho půjčil mamce, ona ho po roce přečetla a byla zklamána akčností, nicméně máme potvrzeno, že s mýty stephenson manipuloval v míře možností férově)), ale jsem zatažen do tisíců lukrativních nabídek… vypadá to, že do roka se stanu neuvěřitelně bohatým a úspěšným mladým mužem – teda… no třeba jo ;)

ale dnes to zase vychází na odkazy. už rok existuje docela hodně zajímavý blog. vladimír kokolia mi byl sympatický od první výstavy, co jsem viděl, a tady se mi to docela potvrdilo. pak jeden zajímavý průzkum pro fanoušky firefoxu. ale nějak se mi to nezdá, 30% v ČR nevěřím, co si pamatuju, tak to bylo všude okolo 20% maximálně. počkám prvních pár dní, a pak se vrhnu do přesunu k jinému operátorovi. pokud se nestane něco obzvlášť překvapujícího, tak mi už za pár dní budete moci posílat sms z netu :) zatím vyčkávám a čtu si o zkušenostech. no a jednoznačným vyvrcholením dnešního dne jsou dvě obzvlášť vypečenosti. první je poslech nemálo krutého rádia vlast (landa, tři sestry a zejména projev petry edelmannové). co dodat. snad jen „!!!“ :) nicméně hitovka spam free or die překonává tento týden asi všechno. další příklad toho, že už nejsem schopný ocenit film, videoklipy a webizody (terminus technicus, kredit palo) jsou pro mě tak akorát dlouhý formát. víc než deset minut? děláte si srandu? ;)


Archivní komentáře

Wow, ti hrají jak Rock Zone 105.9 (mČ – 18.01.2006, 19:03:34 – – )

Až na tu Edelmannovou. A co provšechnonasvětě od Tří sester? Dost krutí na http://www.trisestry.cz/Desky/ts2.html#jezdec asi nebudou, co?

Wow, ti hrají jak Rock Zone 105.9 (mČ – 18.01.2006, 19:13:39 – – )

Až na tu Edelmannovou. A co provšechnonasvětě od Tří sester? Dost krutí na http://www.trisestry.cz/Desky/ts2.html#jezdec asi nebudou, co?

Sorry za opakování (mČ – 18.01.2006, 19:16:12 – – WWW)

Chtěl jsem říct, že stačí si jen přečíst na /edel.html „Základním je rozdělení do tří skupin, dle způsobu přenosu (via) informace na voliče, první je tištěná, druhá personální (mluvená) a třetí elektronická cesta“ a už nemůžu, ale spamfiltr Bloguje má (morálně zcela oprávněné) námitky proti linkům na nácky a reload se pokazil.

A schovej si za ty oddělovací pomlčky taky dovnitř IfMail atd., ať se tam nemotají zbytečně.

deset minut? (bobotic – 22.01.2006, 21:52:28 – – )

to je zlý sen! Vydržím tak 5 :-)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.