:: red meat reloaded


až jsem se divil, jak se to všechno vydařilo. nikomu se nic nestalo, pokud bylo někomu blbě, tak jen tak pro dokreslení atmosféry, šílené to bylo dostatečně a já měl zase štěstí :)

nakonec se nás na silvestra sešlo dost; kocovinu jsem si vyrobil den předtím z pálenky, takže v den D už jsem to nehrotil a nový rok jsem uvítal s úsměvem. pravda, byl jsem trochu zpomalený, takže když jsem dostal do ruky zapálenou rachejtli (taková ta malá, co jen udělá bum), nějak se mi nepovedlo včas se jí zbavit, a udělala mi bum v ruce. kupodivu se mi vůbec nic nestalo, za to dawe stojící hned vedle trochu zpanikařil, protože si myslel, že mu to někdo strčil do ucha a svoje světlice začal odpalovat do vrat vedlejšího stavení. co jinak? patrik se vyválel ve sněhu (když přijel pro jistotu taxíkem), pochválili jsme opakovaně kuchaře (dawe, turbo, zbyňa) za steaky a brambory, žasl jsem nad místní hospodou (dohledám-li odkaz, ještě přidám) – milá obsluha, pěkné prostředí, neuvěřitelně hi-tech záchody tak čisté a pěkné, že to jsem snad ještě neviděl, tuny sněhu a tak vůbec. želetice rulez.

po návratu práce; ale taky sledování kdejakých nesmyslů, zjištění, že bloguje (už dlouho) i william gibson, palo poslal odkaz na udělejte si vlastního red meata – což jak uznáte nemohlo dopadnout jinak: můj, palův, a kombajnův 1 a 2 (kombajn má už praxi, jen se mu takhle zjednodušila práce). jinak co jsem to ještě chtěl? tady je zatím nedokonalá pandora stanice: adamm selection (jazz, downtempo, indie pop/rock), takže se můžete podívat, co poslouchám (nejsem si jistý, jestli to nebude vyžadovat registraci). a teď zpět do práce :)


Archivní komentáře

(pf – 03.01.2006, 13:49:07 – – WWW)

gibson začal blogovat už dávno, tuším krátce po sterlingovi, pak toho ale nechal, že mu to bere čas na psaní
no a pak ho asi zase někdo ukecal
stejně je ten člověk už out

diky za super link (pepe – 05.01.2006, 00:25:24 – – )

pripojuji se take svym stripem ;)

http://www.monkeydyne.com/rmcs/opencomic.phtml?rowid=92542


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.