:: zhasnuto


aneb na první pohled nevinná nehoda, která měla fatální dopad na moje večerní plány…

tak si tak sedím v alfě a pracuju, a v tom buch – a zůstal svítit jen notebook… vykoukli jsme na balkon a hle, tma, kam se podíváš. celé centrum, kromě špilberku a špalíčku (ten vypadal mezi ztemnělými domy jako potápějící titanic, kde se stále tančí a hraje), tonulo v lehce oranžovém oparu světelného smogu nad brnem a tak to vypadalo dvě hodiny… bohužel se nic zas až tak zajímavého nestalo a někdy před jedenáctou to zase zapli, takže na rabování nebyl čas ;)) ovšem některé obrázky jsou skvělé (i když by se to imho obešlo beze mě ;) celkově bych byl pro opakování!

jenže to v důsledku vedlo k tomu, že jsem šel spát (vytuhl je asi výstižnější) až někdy po šesté ráno, což mi do dalšího dne sil nepřidalo. ovšem byl to skvělý večírek ve velmi milé společnosti (dawe, dodej důkazy!). důležité odkazy, které jsem chtěl dát k dobrému, buď už zveřejnil kombajn nebo jsem na ně stihl zapomenout; takže jen dlouhodobý odkaz (vkládám do pravého sloupečku) na „moje“ rádio na pandora.com; povedný set, který zahráli hawran, peter.pea a 32nd may na rádiu student, a (via late) jedna povánoční pohádka, o tom, že internet je nádherný.

dnes jsem plácnul v kocovině dvě věty pro dobré ráno s čt o blogování, ovšem to nejlepší vás ještě čeká: ve čtvrtek bobotic live jako přední odborník (teď dopsal na toto téma další práci, ale je to dlouhé, ještě jsem to nečetl). dočetl jsem klub rváčů (dobré, hodně dobré, byl jsem potěšen, jak jsem se tak brodil břečkou a v napjatých chvílích přivolával apokalypsu na celou civilizaci), a teď si trochu pocvičím polštinu: když jsem byl u babičky, koupil jsem si nejnovjější počin andrzeje stasiuka jadąc do babadag (odkaz je na českou ukázku, nebojte se ;) a vlastně ještě něco: někteří ještě neznali famózní videoklip václava blína „na tu svatbu skupiny kamil jasmín. chyba!! :) stejně tak je nutné znát pravdu o santa klausovi (klikněte si na download, případně se podívejte také na oficiální stránku a pokud budete umět finsky, třeba se vám na rozdíl ode mě povede najít i ten zmiňovaný druhý díl (hmm… roberte? :)) a kdyby vám to pořád nestačilo, tak se občas mrkněte na screenhead („updated twelve times a day“ říkají, a asi to tak bude, jinak dík palovi).

tady možná měla být pointa, ale nejsem si jistý. je to tohle?


Archivní komentáře

dodám (Dawe – 07.01.2006, 12:54:59 – – )

neboj, zítra smažím domů a jakmile převedu fota do PC, tak je pošlu, aby všichni viděli s jak krásnýma ženskýma trávíme společnost

(hawran – 09.01.2006, 05:55:39 – – WWW)

uz delsi dobu pozoruju, ze v kazdem clanku mas tolik odkazu, ze kdyz bych si je mel vsechny probrat, tak bych toho dne neudelal snad nic jineho. navrhuju stridmejsi pristup :)

hmmm (AdaMM – 09.01.2006, 08:10:35 – – )

to říká spolutvůrce blogu, kde je 40 odkazů denně? :) jinak si myslím, že zdání klame, odkaz na tebe a pala je jen pro pořádek, ale ti, kdo to tu čtou pravidelně, na to klikat nemusí… ale nejsi první, kdo mi říká něco podobného, pouvažuju nad tím.

(rbrt – 09.01.2006, 11:36:36 – – )

jo, nekde jsem cetl, ze to ted vyslo na DVD, podivam se po tom.

Davide (Turbo – 12.01.2006, 09:23:44 – – )

Děláte to furt a já to udělám znova: Davide, trávit společnost? Mě zas tak otravný nepřišly :-)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.