:: prodávám trička


nojo. o mutantovi se včera natáčelo, šero jel do skladu, takže to bylo na mně (na chvilku).
sedím v obchodě, nikdo nejde, nic pořádně dělat nemůžu, tak se pokusím aspoň zpětně rekonstruovat svůj
ztracený příspěvek, co jsem psal v sobotu, ale podivným řízením osudu zmizel někde v hlubinách sítě… (ale nakonec jsem po 20 minutách musel zase jít pryč, dopisuji tedy se zpožděním.)

co si pamatuju, tak jsem v daném článku hrozně vychválil zbyňu – jednak za koncert ž.i.d. na mdž besídce (víte, že slavit se to začalo až kvůli 140 mrtvým?), jednak za elán a píli, kterou vkládá do všeho, do čeho se pustí… kdyby tak stejně agilní byli všichni okolo… v sobotu jsem viděl van helsinga – film, na kterém není dobré snad nic, kromě toho, že jsem za hraní v komparsu dostal peníze, které se mi tehdy dost hodily ;) hledali jsme onu davovou scénu, a nakonec to zkoukli celé – za střízliva bych to asi nevydržel. i tak jsem dost času při koukání prosurfoval po netu ;) (na csfd už jsem k tomu komentář napsal.)

taky jsem před časem dočetl soubor povídek zabij mě líp. jedná se o horrorovou kolekci od známých českých autorů – urban, neff, jandourek, pekárková. ti ale podle mě zklamali, hlavně v porovnání s dvěma méně známými – martinem kolářem a annou cermanovou (kterou si mnozí pamatují pod přezdívkou, jež je jménem důležité postavy ze ságy o zaklínači, ale psát ho nebudu, protože se na mě za to aňa zlobí ;). no a pak jsem měl jistě mnoho zásadních sdělení o průběhu páteční akce, ale kombajnovy fotky jsou výstižné, ač neprozrazují, že náš italský host zažil mnoho zajímavých věcí…


Archivní komentáře

(Spinicz – 17.03.2006, 13:15:34 – – )

takové pr mi ještě nikdo nedělal, děkuji adame… třeba tě budu moct taky pochválit, někdy, za něco, možná…

(janicka – 18.03.2006, 13:32:21 – – )

a co takhle upresnit, kde te v tom van helsingovi hledat? :o)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.