:: velikonoce


říkal jsem si, že když už mi palo posílá s komentářem „co mi to…“ takovýhle odkaz, můžu už rovnou napsat něco o svatbách, když se dvě blíží… na intelektuální blog už to nevytáhnu…

taky jsem uvažoval, jestli palovo snažení o odborný blog v angličtině mají moc smysl – svůj prve skeptický názor nemůžu jen tak opustit, ale je fakt, že s oliou si u mě šplhnul. třeba to není házení perel sviním :) tak abych přihodil aktuální a přitom prastarý kousek: the most boring site action (a skoro všechno je pryč, tohle je historie, děti! používejte archiv.) ale podívejte se aspoň na jednu. (btw. to všechno proto, že hledáme litevské soudruhy, kteří by přijeli na zoom.)
v A2 byli nakonec spokojeni, takže pro jistotu jen přidali soutěži bigbloger jedno g navíc. celý text zde: nová publicistika, nebo nová zpovědnice?.
brno se dostalo prominentně hned dvakrát do seriálu mf dnes „příběhy zašlé slávy“ – s fotbalem i hokejem. tak jestli si chcete trochu napravit náladu, turbo, když zrovna nehrál poker, našel tyhle kruté karikatury (naši z toho vyšli docela dobře…)
no a o těch svatbách radši nic.


Archivní komentáře

(onanym – 14.04.2006, 18:25:21 – – )

smarja.. a ja sem sa na ty svatby tak tesila:)

jé :-) (lia – 14.04.2006, 20:44:25 – – )

větu „na intelektuální blog už to nevytáhnu…“ bych si dala do záhlaví, dáš mi copyright? ;)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.