:: egon bondy už není


9. dubna 2007 zemřel legendární spisovatel, filozof a vizionář egon bondy. týž den jsem zjistil, že neúspěšné přepadení brněnské pobočky volksbank měl na svědomí člověk, kterého znám a že rudice mají nejen muzeum ve mlýně, ale taky moc fajn hospodu otevřenou i na velikonoční pondělí v poledne. už dnes startuje multiplace a pokračuje potulný dělník, a zabalil to i kurt vonnegut jr.

inu, docela dlouho se tu nic neobjevilo, což byl důsledek mé vytíženosti v práci a svůj podíl na tom má i relativně pěkné počasí :) letem světem: po delší době zase nějaké výstupy – článek o stream.cz pro týdeník A2, online je na web20.cz. v konec konců (měli nějaké ty problémy s financováním, proto vyšlo až před pár dny) jsem se rozepsal o zoomu (naskenuju a přidám – update: piráti ovládli brno (pdf – 1,3 MB)). narcistně jsem si udělal galerii na facebooku (za fotky díky šárce, maruschce a kombajnovi). objednal jsem si hromadu knih o web 2.0, komunitních systémech a jiných legracích – a teď už jen to všechno přečíst. opět se potvrdilo, že v brně znají všichni všechny – a já i toho nešťastníka, co se pokusil vyloupit banku…

šárka byla v barceloně, o velikonocích jsme si udělali výlet z jedovnic do adamova, s milou zastávkou v rudicích, kde byla v poledne otevřená hospoda, což nás zachránilo, protože jsme vyrazili nepříliš vybaveni proviantem. jako celou dobu jsem se potýkal s alergií (která mě v kombinaci s nějakou infekcí dokonce na týden úplně vyřadila z provozu), ale stálo to za to. bylo toho i mnohem víc, ale to bych ten příspěvek v životě nedopsal, a pozvánky by byly už úplně neaktuální, takže si to nechám pro příště. sledujte levý sloupec a spřátelené blogy, a dozvíte se jistě víc: o chlebově-zbyňově videoklipu (parádní!), o tom, jak kombajnovi ukradli notebook přímo při promítání, prohlédnete si fotky maruschky z budapešti, a pochopíte, proč by se měl nový zákon vydat ve skutečně věrném překladu :)

a příště se ozvu s menší prodlevou, fakt…


Archivní komentáře

(rbrt – 13.04.2007, 19:55:04 – – )

propagovat bzoom jako nejlevnejsi festival ve stredni Evrope je vzhledem k tomu, ze porad dluzi vitezum demokompa penize, myslim smutne presne.

(bobotic – 13.04.2007, 21:45:49 – – )

Viha frci to :), rikal jsem si, jestli to nahodou nejsi ty :)

ČEST PAMÁTCE E.B. (x0rcist – 14.04.2007, 12:26:23 – – )

posledni ceskej filosof je po smrti:(( – vetrnicek za oknem jeho bytu v bratislave se dotocil. jak rika muj kamos(budouci ceskej filosof): zustali uz jen vykladaci vykladacu a grazlici z akademie ved… „… a my vlastně nechceme-li umřít, musíme začít znovu“

A kdo to teda byl? (Filip – 16.04.2007, 13:43:26 – MailWWW)

Ta příhoda s bankou mi nějak unikla: rád jsem se poučil. Například znehodnocující rozbuška s barvivem je skvělý nápad. Už ho chytili? Nebo jsi ho poznal ze záznamu, ale nepráskl?

Jinak, Egon Bondy byl na mě moc marxista, abych ho oplakával, ale pana Vonneguta je mi hrozně líto.


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.