:: komerční banka ignoruje 60% mých návštěvníků


v pondělí jsem se ještě před odletem stavoval v lloyds tsb, bance, kde jsem si kdysi udělal v uk účet. doteď ho mám, ale nijak jsem ho nepoužíval – přesto pořád funguje – v čr by ho dávno zrušili, protože na něm mám pár liber, a ty by byly kvůli poplatkům všeho druhu dávno fuč. ne tak v anglii.

přijde mi s podivem, jak může náš největší bankovní ústav zavile ignorovat pokrok – doteď si elektronické bankovnictví nespustíte jinak než s IE (ha! u mě na blogu jsou jeho uživatelé už jen cca 30-35% menšinou!), doporučovali odinstalovat si novou javu (více a podrobněji o tom psal lukáš jelínek), někdy to prostě nejede jen tak, bez pochopitelného důvodu (to se mě stalo v pátek v londýně). a jako bonus (ale koho za to vinit, nevím) – když jsem si objednal letenku z londýna do brna, vtipně se stalo to, že (a je to už podruhé!) ačkoliv se částka strhla, jiná, byť velmi podobná, zůstala v blokacích.

ale to holt bude chvíli trvat, než se úroveň služeb posune třeba na tu běžnou v UK. jinak mám poslední dobou pár nových hudebních objevů: jedním z nich je maďar yonderboi (update: experiment – del.icio.us player – použijte třeba u sebe na webu, už jsem to pochopil i s bloguje přehravačem! jupí!):


yonderboi – pabadam (paul légére mix)

jinak tady je také oficiální web nebo myspace. další příjemnou záležitostí jsou noví cinematic orchestra – ma fleur (vychází příští týden, a opět tam najdete písničky, na kterých spolupracovala úžasná fontella bass, takže jen pro připomenutí:


cinematic orchestra fest. fontella bass – evolution

(tady úžasný videoklip k all that you give.) a tady info o novém albu. no a zbývá snad už jen popřát turbovi hodně štěstí v jeho snaze o superkvalitní blog o reklamách s pravidelnou periodicitou přispívání! a pochvala chlebovi za to, že konečně nově sestříhal nesmírný klip skupiny ž.i.d. radosti okamžiků – na youtube již brzy! jen co se povede dostat babičku z šumové stopy ;)


Archivní komentáře

ouvej (AdaMM – 01.05.2007, 15:10:53 – – WWW)

tak del.icio.us player ne-e, a bloguje podcast player (zatím) taky ne-e… tak uvidíme, snad se mi to povede nějak vychytat. ale je otázka, jak dlouho ty linky nechávat, nevím nevím, zda ty stránky odkud to mám, lze považovat za plně důvěryhodné ve smyslu dodržování autorských práv.

(Irmiš – 01.05.2007, 15:11:16 – – WWW)

Jo, komerční banku – tu já miluju. Nedávno jsem psala o tom, jak po mě chtěli poplatek za převod do ciziny 1200kč (a to ten pitomej lístek stál jen 1400kč :(( )… Internetový bankovnictví jde naštěstí mimo mě, asi bych se vyčílila dostatečně :)

(trs – 01.05.2007, 20:54:27 – – )

Ono je to ještě horší – ve Windows Vista jim to prý nefunguje ani s IE :))
Ono to totiž vůbec není internetové bankovnictví, ale tzv. „explorerové/xpčkové bankonvictví“ :-)

(Retal – 01.05.2007, 21:03:40 – – )

Irmiš, na převody do zahraničí používej PayPay, pokud je to možné (mají v dané zemi sběrný účet / jsou levnější).

update (AdaMM – 02.05.2007, 16:58:30 – – WWW)

tak bloguje přehrávač – je taky pěkný. v KB dnes:
já: je to chyba (odečtení peněz a přitom blokace).
paní: není to chyba (nepochopení, co myslím).
já: je to chyba (vysvětlení).
paní: zavolám tam.
… pět minut …
paní: no tak už to máte zrušené, tu blokaci. příště můžete volat rovnou na karetní centrum!
(jo. a zahlásím, že mám fullhouse a dostanu bonus ;)

all that you give (jackie jackhammer – 02.05.2007, 18:22:34 – – )

ta černoška je skvělá!!

tak ž.i.d. klip už je tam (AdaMM – 02.05.2007, 19:32:16 – – WWW)

ale zas nám babička nějak praská… no posuďte sami: http://chleba.blogspot.com/2007/05/konen-vis.html

(Regis – 03.05.2007, 07:53:37 – MailWWW)

ty, adamme, to je až neuvěřitelně nudná hudba :) nebýt některých pěkných pasáží u toho druhého fláku, nevím, nevím, co by to zachránilo :) kromě wohnoutů už jsem dlouho neslyšel nic, co by mě nějak zaujalo…

jo, a „české“ banky – ti pitomci z živnobanky nejsou schopni převést mou agendu z jedné pobočky do druhé. kdybych věděl o lepší bance, už tam nepáchnu…

(Johanka – 08.05.2007, 11:28:18 – – )

Zdvojenou blokaci jsem zažila i u eBanky. Než mi to došlo, zírala jsem, jak je možné, že jsem se dostala do mínusu…

(kombajn – 11.05.2007, 11:12:16 – – )

to ze na tvuj blog chodi 60% lidi s jinym prohlizecem, nez je IE, neznamena to, ze nemaji IE, ze? napriklad ja FF nepouzivam, ale kvuli kamaradum si ho instaluju na svoje pc i notebook…

uroven bankovnictvi u nas je samozrejme mizerna…


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.