:: červenec


no fakt. kdo by to byl čekal. nic sem nepíšu, nestíhám, nikdo sem ale taky nejspíš nechodí a tedy se v zásadě po dobu vaší nepřítomnosti nic závažného nestalo. nebo že by stalo?

no, vlastně stalo. byl jsem ve slovinsku za zbyňou a maruschkou, užili jsme si to s celou kru nesmírně. byl jsem párkrát v lodži, z toho naposledy služebním autem a poprvé jsem pochopil, co někoho může bavit na rychlých autech. byl jsem za jasonem na wilsonicu a samozřejmě to bylo vynikající :) byl jsem taky v brně a potkal tam jednu úžasnou slečnu, se kterou jsem si následně tak rychle a tak dobře porozuměl, že to je až nepochopitelné. samozřejmě je to všechno řádně zamotané, aby z toho byla zas jednou zábavná historka – ale výsledek překonává veškerá moje očekávání. díval jsem se s koudym, který se stal na přechodnou dobu mým pražským spolubydlícím, na spousty fotbalových zápasů, měl jsem několikero příjemných hostů z couchsurfingu, pár lidí jsem vytáhl do crossu, takže jsem se tam sám konečně po dlouhé době podíval. sociální sítě na linkedin a facebooku bobtnají, networkoval jsem i offline (12. narozeniny seznamu i 10. narozeniny internet infa = prima večer). mBank se přestěhovala do Karlína, takže sedíme v nemalé kancelářské budově, v 6. patře Nile House. do prahy se nám to nějak začíná hrnout: buchťák ve vlastní pr agentůře, ken_tek za slečnou, zbyňa jako dojížděč – budoucí šéfredaktor magazínu o zeleném životním stylu – no prostě kdyby smíchov byl vedle karlína a žižkova, tak bych snad na tu prahu už ani moc nenadával…

vzhledem k tragické neaktualizovanosti a protože teidu moc lidí u nás nepoužívá, zvolil jsem raději twitter – to je ta divná věc tam nahoře. tak budu mít dojem, že aspoň něco se děje – i když, odkazy na delicious přidávám zodpovědně :) příští týden den dovolené kvůli koncertu radiohead v berlíně. je to vlastně fajn.


Archivní komentáře

s koudym? (kerray – 04.07.2008, 21:34:04 – MailWWW)

s TÍM koudym? :)) j

(Barča – 05.07.2008, 17:56:33 – Mail – )

Nebudu dělat,že jsem to nečetla.Četla a…hafo potěšilo :D

kdyz se dari… (kombajn – 05.07.2008, 21:06:12 – – WWW)

hele adamme, me napada, ze mi to mame vzdy naopak. kdyz se tobe dari, ja jsem v pytli… takze prestan byt k*rva sobec !!!! :D :D :D

(Veru – 17.07.2008, 14:32:55 – Mail – )

Zivot je paradni :)…drzim palce na vsech frontach.

you scary bank ghost of adamm! (janek – 18.08.2008, 16:26:53 – – )

Kua Adamme, tak jsem musel zajít až sem na ten tvůj blob, teda blog, abych zjistil, jestli ještě žiješ, nebo jestli tě už někde nezavřeli do šanonu a ty neprocházíš nějakou kafkárnou! Doufám, že můj příspěvek odchytíš a ozveš se a konečně se zase sejdem a něco se při tom vypaří do vzduchu. Já jsem teda v Pze taky často, ale vždy pracovně, vždy v časovém presu a vždy, když už je po a mám jet po fucking D1 do Brna, tak jsem vyndanej jak igráček někde ze sídláku..

(Seregil – 30.10.2008, 22:21:03 – MailWWW)

Nabito emocemi… a tak to má byt… :)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.