5/12 bootcamp

So almost in the half of the whole thing – today it was the first time we haven’t had Lenka as our couch, but Michal was responsible :) I must say that I really like both Lenka and Michal, since they not only know very well, what are they doing, but they are very nice people who genuinly care about us, help us progress and adjust the exercices as they see how we struggle. Really nice mix of running and exercices this morning, with a kitschy sunrise over beautiful park of Stromovka. Míra didn’t made it – a pity, since today it really felt good.

Tak už jsme skoro v půlce, dnes poprvé nikoliv s Lenkou, ale Michalem jako trenérem. Musím říct, že oba jsou super trenéři, nejen že se vyznají v tom, co dělají, ale jsou prostě fajn lidi, kteří umí povzbudit, pochválit, opravit… Tréninky jsou pestré, není to žádný bezduchý dril a očividně ví, jaké jsou naše možnosti, takže nám sice dávají do těla, ale ne za hranici vyčerpání/bolesti. Dnes to byla fakt pohoda, fajn mix cvičení a běhání, k tomu kýčovitý východ slunce nad StromovkouMíra to nedal po včerejším koncertu – škoda, dnes to bylo super :)

 

 

Štítky , , .Záložka pro permanentní odkaz.

Jedna reakce na 5/12 bootcamp

  1. eliskah říká:

    Haha, jako nechci si zbytečně moc honit triko, ale já dala koncert (tentýž, co Míra) i trénink a tentokrát i přišla včas, hahaha! Ale byly to samý cviky na břicho, takže se zejtra nebudu moct smát!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.