12/12 bootcamp

So – this is it. I survived :) Managed to go to 10 of 12 sessions – which means my colleague Mirek lost the bet and he owes me a bottle of champagne! My knee doesn’t feel very comfortable, but as for the rest – it was a great excersise, both in terms of getting in shape and showing the will to last till the end (which I can’t really say about Eliška who gave up realizing this is not her cup of tea). Anyway, if I shall sum it all up, I’m glad I went for it. I enjoyed it and I can surely recommend it to anyone, who thinks about the need to get themselves together. Friendly people, interesting exercises, not easy, but also not impossible to manage even for people with such an unhealthy lifestyle like me. 

The question of course is: what now? Shall I go for the membership and continue? I will probably take a break now (not in Prague next week), but then… Jarda will probably really buy the membership, but I and Míra, we still have the unfortunate Holmes Place membership which you generally cannot cancel, only transfer to some other person (for 1000 CZK fee!). I will keep you updated. For now, this is it. Next article on a totally different topic.

Tak to bychom měli, přežil jsem to :) Zvládl jsem to s pouhými dvěma absencemi, takže můj kolega Mirek prohrál sázku a visí mi flašku šampaňského (aby bylo jasno, bohemka není šampaňské!). Sice mě pobolívá koleno, ale jinak v pohodě – byla to perfektní zkušenost, jednak ve smyslu dostat se trochu do formy, ale i ukázat vůli a zvládnout to až do konce (což se nedá říct o Elišce, která říkala, že ten formát nakonec asi pro ni není to pravé ořechové). Každopádně – shrnuto a podtrženo, jsem rád, že jsem do toho šel. Užil jsem si to a rozhodně to můžu doporučit všem, kdo si chtějí dát trochu do těla. Fajn lidi, zajímavé cvičení (různorodé, moc se to neopakovalo), není to úplně zívačka, ale zároveň to může zvládnout i někdo s tak nezdravým životním stylem jako já ;) Jen neočekávejte gumáka v maskáčích, co vám bude šlapat po zádech – toho se naštěstí nedočkáte.

Otázka samozřejmě je: co teď? Mám si pořídit normální členství (jaké?) a pokračovat? Teď hned určitě ne – příští týden nebudu v Praze -, ale pak? Jarda do toho asi půjde (ale v Divoké Šárce, kde prý je to ještě lepší), ale já s Mírou máme pořád ty nešťasné permice do Holmes Place (v Karlíně), které v zásadě nejdou zrušit a převod na někoho jiného stojí litr (btw. kdybyste ji někdo chtěl – je tam slušné fitko, miniaturní bazén, vířivka a klasická a parní sauna). No každopádně dám vědět :) Toť prozatím vše, příští článek bude na úplně jiné téma.

 

 

 

 

Štítky , , .Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.