:: tohle není fér


ale někdo to říct musí.


včera jsem udělal možná chybu, když jsem se podíval, jak vypadá stránka kombajnova bývalého přítele v IE. on ji totiž asi dělal ve wordu a tak nejenže kód je z 95% úplně zbytečný, ale hlavně v mozille nefunkční. že stránka je ta nejhorší, co jsem za poslední měsíc viděl – budiž. ale pak jsem si přečetl deníček a společně s mutantem (kterému jsem nejlepší kousky četl nahlas), jsme začali uvažovat – je kombajn *až* takový masochista? osobně nevím, jestli se mám děsit, že jeden z nejbližších mi lidí (měl jsem tu pár superlativů, ale radši jsem je smazal, aby nezpychl) snese tři měsíce něco takového; nebo se mám naopak radovat, protože tohle musí být jeden z nejprůzračnějších důkazů, že láska existuje (a je slepá a hluchá). abych to shrnul, myslím, že teď budu mluvit za většinu naší kru: kombajne, nebuď smutný, zasloužíš si někoho mnohem lepšího!

holky, na které jsme s flamem včera narazili v 7nebi (na závěr nemalé fotbálkové session – z mého pohledu spíše vítězné), si zaslouží taky něco  lepšího – tedy chci říct jiného než nás, oba jsme v pivním baru posléze dospěli k témuž názoru: jsme zdá se moc staří a bavit se se středoškolačkama nám dělá potíže. a nemáme rádi holky, které mají špínu za nehty (nevadí, pokud se rande koná na archeologickém průzkumu nebo se slečna zrovna vrátila od koní atd atp, ale to nebyl ten případ). bandička, co s náma jela rozjezdem, už byla úplně panoptikální a bylo vidět, že lidé jezdící pozdním nočním pondělním rozjezdem prostě nezapadají do průměru.
abych nezapomněl: povinně se podívejte na kreslení po palestinské zdi a zaznamenejte další zvětšení mého blogrollu (ivana nás bude zasypávat zážitky z opačného konce světa, a z informací z brna se stal leonův weblog, tak ho tu musím uvést). mimochodem, přes leona jsem měl možnost pomoct maličko klukům z fordever clubu, a teď skoru lituju, že jsem na místě srazu nebyl – schválně mrkněte na tyhle luxusní retro fotky: (1), (2). tak třeba příště :)

Archivní komentáře

(Benny – 23.08.2005, 12:32:33 – – )

oujee :-)

(Benny – 23.08.2005, 12:38:59 – – )

teda ten denicek je fakt soda. nasrath a rozmazath.

(pf – 23.08.2005, 14:51:49 – – WWW)

pod tohle bych se klidně podepsal, když jsem o tom klučíkovi četl u kombajn, otevíral jsem ústa jak ryba na suchu

(HaWran – 23.08.2005, 20:48:32 – – )

jo, kamzik911 je proste jouda :)

(Paželv – 24.08.2005, 11:52:03 – – )

Taky jsem si početl. A fakt jsem jenom koukal.

(Kasia – 27.08.2005, 22:12:45 – – )

No ten typek je totalni magor. Uz jen Kombajn coby Milos zni hrozne, a to nemluvim o strasnem designu stranek, desne cestine gramaticky i stylove… apod. Kombajne, vrat se k holkam a pojd na mou hrud!

Adame, sorry za tenhle tyden, nejak mi to nevyslo, snad ted, stavim se v Alfe. Mimochodem, polsko-ceska druzba se jeste prohloubila :-))

(ken_tek – 29.08.2005, 16:13:50 – – )

Hm, v konqueroru ty stranky taky vypadaji velice…uchvatne. Sice taky nefunknkcne, ale ne zas az tak hnusne jako ve FF. Keste prubnu Galeon:]


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *