:: a to sako nosíš pořád?


zeptala se jinak velmi nepříjemná slečna turba včera na flédě. nedivím se – vypadal tak. to by se mi líbilo, chodit pořád v obleku, schválně zmačkané košili (ne až tenhle level, jen ležérní flákačský výraz a cigareta v koutku, chápete to, ne?) a tvářit se, že jde o tu nejnormálnější věc pod sluncem.


znova jsem otevřel norské dřevo (nevím, k čemu vlastně ten link; ve většině recenzí podle mě jsou úplné bláboly, to to nikdo z těch lidí nečetl?), venku by mohlo začít sněžit a já bych nikam nešel, jen bych poslouchal krudera a dorfmeistera a dojímal se nad vzpomínkami z nikdy nesplněné budoucnosti.
i těch posledních pár dní si teď dokážu zpětně promítnout jako film, sled záběrů a hudby, s pomalou kamerou… je to k zlosti. nikdo jiný to ne(u)vidí a psát o tom je samozřejmě ztráta času. ale abych mluvil alespoň minimálně k věci: v sobotu jsem měl tu čest vyzkoušet vychvalovanou restauraci olšovec v jedovnicích. čekal jsem velké porce, ale nečekal jsem předávkování jídlem. bez legrace, myslím, že jsem docela jedlík, ale tohle bylo tak tak. svíčkové byl kotel (takhle velký talíř jsem v hospodě u jídla pro jednoho myslím nikdy neviděl), knedlíků sice jen pět – jenže byly oproti normálním dvojnásobně vysoké. ujít pár metrů k autu byl docela problém :) večer jsem nemohl chybět na flédě, kde byla party ke konci brněnských mezipater. hlavní star byl samozřejmě bruno ferrari. proto asi nemá cenu hodnotit v kategoriích dobré/špatné. prostě bruno na max. kdo nevěří, ať se podívá :) petr a já jsme slavně porazili kombajna a slečnu, se kterou jsme se zkamarádili, ve fotbálku – jednou jsme to vytáhli z 1:5 a jednou z 2:5, takže kromě pokoření kombajna jsem dostal dvě vodky! :D

mimochodem, rozhodl jsem se neobnovovat na další rok smlouvu na studentský tarif u t-mobilu, ale teď jsem úplně ztracený – nevyzná se v tom někdo? dá se nějak opravdu rozumně zjistit, který tarif se mi vyplatí? :)

Archivní komentáře

Noruei no mori (mČ – 15.11.2005, 15:54:12 – – WWW)

Taky mám pocit, že celý svět četl nějakou úplně jinou knížku než já (chci o tom něco napsat už dva roky, ale nějak pořád není kdy), ale pochybuju, že bychom se shodli.

A čekal bych, že zrovna ty budeš fráze googlovat s uvozovkami, když už ne pročišťovat linky od zbytečných parametrů o svém prohlížeči.

(AdaMM – 16.11.2005, 01:44:19 – – )

mea culpa. upraveno, ale ono to snad rozumně fungovalo i tak – a tobě aspoň věřím, že jsi to četl, i když ve výsledku to je možná (no nejspíš docela jistě) o něčem úplně jiném. listoval jsem v tom celý den a spřádal fráze; bohužel to stejně nikam nevedlo…

(HaWran – 16.11.2005, 02:40:58 – – WWW)

výhodný tarif je takový, který si můžeš(a tedy i chceš)dovolit při zohlednění počtu chtěných provolaných minut a opravdu provolaných minut. Podívej se na poslední faktury kolik minut jsi provolal a vzpomeň si jak moc jsi s voláním v těch dobách škudlil a vyjde ti optimální tarif. Oskar je rozhodně nejlepší volba. Je tam na výběr 50-150-300-i více volných minut a ceny má imho spravedlivé. Já u nich mám byznys tarif,takže volám za tři kč všude, bez paušálu a bez volných minut,ale to je něco jinýho :)

uf. příště dej složitější otázku.

(HaWran – 16.11.2005, 02:43:07 – – WWW)

Restaurace Jedovnice se stala již dvakrát smrtonosnou zastávkou. Myslím, že to tam s těma porcema fakt přehánějí.Možná jim působí radost vidět odcházet přežrané lidi. Každopádně tenhle styl schvaluju mnohem víc než velkoměstské restauratérské držgrešle ala 0,2l coly za 25 :)

Jedovnice RULEZ

(onanym – 16.11.2005, 15:23:53 – – )

ehm… toz je zajimave, ze moju legendarni porci svickove s milionem knedliku mne naserviroval jeden mily hoch, ktery byl prave z jedovnic

(Poke – 17.11.2005, 07:40:39 – – WWW)

Jedovnice…. Hele, sorry, ale nenavidim Te. Proc pises o jidle, kdyz me nedoslo jeste ani stipendium za zari? P.S. Prihod mi sem nejake fotky, at si lip zduvodnim, proc Ti jeste neprisel darek k Vanocum..


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.