:: linux je útok na americkou bezpečnost


dj není jukebox, a ode mě se nic jiného než odkazy čekat nedá… (taky jedna stížnost, beerspotting, politika, a party mánie).

víc už se toho ani stihnout nedalo: sobotní royale high bylo .. zajímavé. bruno sice nebyl úplně ve formě, ale nikomu to až tak nevadilo, já (s dannym a kombajnem, díky borci!) nakoupil ovoce za 1700 (v intersparu jsme docela zabodovali ;)) a tak jsem večer připravoval s filipem ovocné mísy a poprvé ochutnal některé exotické dobroty. avokádo nechutnalo vůbec, pomelo je takový horší grep, nashi (je i ve variantě vypadající jako jablko) šly na dračku, takže na mě žádné nezbylo, a nejlepší objev bylo ovoce karambola. jednak pěkně vypadá, jednak dobře chutná – tak nějak … něco mezi angreštem, ananasem a hruškou, jestli mi rozumíte?
no ale nejlepší byly stejně klobásky, že. druhý den na flédě se konaly hody hudební: velmi příjemně mě překvapili hlavně i am x – hráli dlouho, mělo to grády, atmosféra skvělá.. slečny z rádia student (a jak by jistě poznamenal kombajn, i někteří pánové) mají smůlu, že nejsou vidět, jistě by to pomohlo jejich popularitě! já se tam zapovídal s jednou moc pěknou slečnou ze slovenska, nějaké panáky, zatančili jsme, všechno do pohody – a když jsem si říkal „bingo, sem s kontaktními údaji“, tak jsem shořel jako papír, poněvadž slečna byla v brně jen na návštěvě… zbaběle jsem utekl a v pondělí spal pro jistotu až do odpoledne…


doufám, že robertovi nebude vadit, když se podělím o jeho sms: „starobrno goes global. 2×0.5l-ahvac 3Euro as seen in Citymarker behem prepadoveho uklidu.“ beerspotting, napadlo mě. pěkný termín, škoda že mě s ním už někdo předběhl (a nic tam nemají, aspoň co vidím já).
no a konečně ta politika. nejprve se podívejte na policistu, který nechtěl být na internetu (já vím, už jste ho všichni viděli, ale proč mu neudělat radost?), a pak si můžete dát řečnickou otázku: proč jsou tak blbí? zelení měli svoje volební trička, tak snad muselo být jasné, že je hodně pitomý nápad krotit jejich hysterické představitelky obuškem, zvlášť je-li poblíž kamera… myslím, že dneska se už skoro každý (minimálně v mém okolí) dívá na policii čr (a na městské strážníky pak dvakrát tolik) jako na bandu polointeligentů s fašounskými sklony. jediné, co jim jde, jsou botičky, buzerace a noční kontroly na výpadovkách, které jsou inspirovány nejspíš častým sledováním akčních filmů (naposled v pátek – bylo jich asi třicet a vypadali hrozně důležitě, nicméně nijak extra neprudili). přitom v anglii jsem ten dojem neměl. být u policie, tak nevím, asi bych už dávno odešel. nicméně jestli to právě takto vyřešili ti slušnější, tak není divu, že to vypadá tak zoufale…


protože někteří z vás občas reagovali i na ty obaly a obálky v levém sloupci – a taky proto, že mě mrzelo, že si to zpětně nijak nearchivuju – přidal jsem pod ně novou kolonku: archivní šuplík, kde je najdete i zpětně (a nové už i s odkazy). a pokud někdo netuší – čau danny – jaký je linux zlý zlý program, tak ať si to přečte… (kdybyste se ptali – je to fake, a další články už bohužel nejsou tak zábavné.)


Archivní komentáře

(AdaMM – 03.05.2006, 17:34:03 – – )

kdyby někdo netušil, kde mají starobrno za tři eura dva lahváče, tak lahti.

souhlas (von banhoff – 03.05.2006, 18:14:14 – – WWW)

Linux a Kompost jsou ZLO! mám podobný (správný) světonázor http://vfb.bloguje.cz/320251-nepratel-se-nelekejme.html
jinak taky zdravím Danielsofta

a kdyby si někdo vzpomněl (AdaMM – 03.05.2006, 18:31:11 – – )

co za cd je schované pod obalem číslo osm, tak ať řekne. já nevím.

(rbrt – 03.05.2006, 18:51:23 – – )

ejdam: the avanlanches – since i left you

(A. – 03.05.2006, 19:27:33 – – )

dík!

(Paželv – 03.05.2006, 23:00:00 – – )

Avokádo musí bejt hodně měkký, pak je vynikající s nějakou zeleninovou pěnou místo pecky. Velice populární je ve Švédsku a Norsku – tam jsou na leckterých majonézových salátech nápisy „náš tip – jezte s avokádem“ – asi je to tam taková tradiční zelenina :-)

(pf – 04.05.2006, 00:52:36 – – )

autechre je správně untiLTed

(rbrt – 04.05.2006, 10:05:39 – – )

heh, tristan je skoro jako zvedavec:orc :)

dobré (flam – 04.05.2006, 11:19:58 – – )

ovoce je i líčí, ale nevím jak se to čte píše atd…atakdále

ti fízly (flam – 04.05.2006, 11:29:39 – – )

jsou fakt NEPROFESIONÁLNÍ chudáci.

a vypral bych je hned (flam – 04.05.2006, 11:31:13 – – )

za to ze nepochopily smysl svojí profese.
fuj to jsem se nasral. a úplně zbytečně…

(Sarka – 05.05.2006, 20:16:13 – – )

avokado je uplne super s necim ostrym jako treba s mexickym jidlem-nachos apod.:)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.