:: back back back


tak se za těch pár dní odmlky stalo víc věcí, než obvykle za pár měsíců… taky pozvánka na brno zoom 2006 !

protože pokud chci odjet zítra odpoledne na šumavu – a to chci – nemůžu se rozepisovat (ještě zbývá hromada práce)… takže megastručně: nevím, čím jsem si to vysloužil, ale jedna moc úžasná slečna, která mi ještě v srpnu přes všechny sympatie říkala, že se mnou být nemůže, se nakonec rozhodla jinak – jsem tedy šťastně zadaný, a aniž bych chtěl předbíhat událostem – mám z toho velikou radost a věřím, že nám to spolu vydrží .. pokud možno co nejdéle :) většina z vás už ví, ostatním budu superlativy chrlit do tváře osobně, na to prostě blog nestačí. (ale aspoň nějaké fotky, povídání o kocourovi, o radosti z procházek a nakupování, o zdání, které klame… bude!)

naše dvouleté pobývání v líšni skončilo. paní domácí se bohužel měnila před našima očima – je vidět, že aury a energie nejsou cestou pro každého. nejprve nám zakázala návštěvy přes noc, pak divže nevolala na flamovu slečnu policii a nakonec nám dala výpověď se čtrnáctidenní lhůtou. whatever, mrzí mě to, ale co už. v souhrnu s tím, že mamka je nemocná, jsem se rozhodl vrátit se k rodičům a být jim nablízku a ku pomoci. doufejme, že můj životní styl je nebude příliš drásat. mám teď pro sebe celé patro – pravda, zatím vypadá jako před třemi lety, kdy zemřela babička, ale to chce jen dát srdce do úklidu.

v práci – bylo rušno. dodělával jsem několik zakázek najednou, ale pořád mám resty, z ničeho nic se objevil další velký klient (se kterým se počítá i na zoom) se stabilní nabídkou spolupráce (doufejme, že to nebude příliš často končit 48 hodinami práce v kuse), taky nový obchod… je toho hromada a jde mi z toho hlava kolem. nehledě na finišování příprav na letošní zoom. program se myslím povedl na české poměry unikátní, teď už jen aby to dobře dopadlo. budu ještě podrobněji informovat, nicméně podívejte se a rezervujte si lístky :) celofestivalový je ukrutně levný a pro studenty je fakticky zadarmo :)

taky tu bylo něco nové hudby, super videa a nový software. to všechno jsem si chtěl schovávat pro pirátění na repekt.blogu, ale nestíhám, tak aspoň nové album koop  – koop islands (heslo k souboru je koop). vyjde příští týden. video – music for one apartement and six drummers (via pf a dawe, nezávisle na sobě – nenechte se zmást začátkem).

alergie na jarní stromy si díky teplému počasí užívá druhou sezónu během roku. pruda. a já jdu zase pracovat…


Archivní komentáře

(Veru – 29.09.2006, 13:33:12 – – )

no konečně :)…držím palce, ať to vyjde na 100%

(lia – 29.09.2006, 13:36:47 – – )

jé, no tak to mám radost :)

zoom zas děláte v invexovém týdnu, chyba…ale tentokrát se pokusím.

(Melly – 29.09.2006, 17:40:22 – – )

Gratuluju!!! a těším se na ty superlativy – musíme někdy zajít na kafe :-)

(bobotic – 29.09.2006, 22:47:27 – – )

Mazec, mazec… tam to zije :) gratuluji k slecne. Jinak co se stalo s domaci? Pamatuji si ji jako v poho damu…

(Poke – 30.09.2006, 20:00:04 – – WWW)

Pripojuju se k dojatemu tisknuti pravice, levice, pomuchlani sanice a daji-li povetrnostni podminky, potkame se v Brne. A opijeme se velice, tak si rezervuj jatra.

Kur bankivsky! (Zuřící rosomák – 01.10.2006, 19:23:54 – MailWWW)

Teda budu muset zabrat, když mě předběhl někdo, kdo nemá jako já „jen“ částečný úvazek… I když; já k tomu ještě studuju. Takže jsme na tom s časem tak nějak podobně. Mno budu muset máknout, abych se usadil :)… Tož gratuluju ;)

Taky taky taky (filipika – 01.10.2006, 19:43:57 – – )

..veliké gratulace všakvíškčemu!


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.