:: hostem u pana cuketky


někteří z mých kamarádů ví, že i když jsem spíš konzument, než kuchař, mám jednu specialitku: odkoukal jsem od babičky recept na tradiční tvarohové buchty. asi před třemi lety jsem ho dával i na blog, ale nedalo mi to, a když pan cuketka nabídl svým čtenářům možnost participace, jako druhý jsem se zapojil: buchty od babičky. následně mi v komentářích všichni vynadali za heru!

jak řada lidí v mém okolí již ví, začal jsem uvažovat o přesunu z brna… nebo by bylo možná férovější říct, na 99% odsud odejdu, otázkou zůstává – kam. před chvílí jsem absolvoval první kolo pohovoru s nejmenovanou společností, která vyhrála ocenění „nejlepší MBA zaměstnavatel roku 2007“. nu, konečně se to po dlouhé době někam pohlo, ať už bude výsledek jakýkoliv, měl bych ho znát dřív než později. děsivá horka nepolevují, unikla nová morcheeba a o harrym v mf dnes bylo, dokonce s citací viktora janiše, kterému jsem info posílal já :) btw. po všech těch letech jsem zjistil, co je to ono MM v AdaMM… hurá!

dělníci internetu pak jistě ocení jednu z epizod blue jam  – doporučuje pět ze čtyř komposťáků (a nejspíš to neznají!) – a brňáky zve katka tučková na své úterní autorské čtení.

jinak já dnes odjíždím na pár dní nostalgicky kempovat na místa, kde jsme trávili prázdniny naposled před 15 lety – s několika dalšími pamětníky, touž škodou 1203 co tehdy. pracovní morálka setrvale špatná, takže výhled do příštího týdne je neúprosný: total prac0r. (btw. uvědomil jsem si některé neuvěřitelné stylistické prohřešky u předchozího příspěvku… to jsem poslední dobou tak roztržitý, abych použil stejnou frázi ve dvou větách po sobě?? hnus!)


Archivní komentáře

(x0rcist – 20.07.2007, 16:57:23 – – )

takze budes delat pro pana Cuketku? Je to jedna z firem, pro kterou se vyplati pracovat:)

(gingha – 26.07.2007, 10:32:38 – – )

tyjo, že těch míst ale nabízej – zkus nenápadně osondovat, jestli nebudou zakládat pobočku v brně ;-)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.