:: pitomé výpadky elektřiny


tak jsem si tak předevčírem sumíroval úžasný příspěvek, ale protože mě to vždycky trvá, tak jsem o něj trapně přišel: výpadek proudu a nazdar. mezitím jsem absolvoval promoci (díky za všechny gratulace, to nemuselo být – teď na ně budu muset odpovídat! ;) a stihnul zapomenout, co jsem to vlastně chtěl napsat.

no tuším, že tam měl být odkaz na report z wilsonicu, který konečně vyšel v A2 – což se projevilo tak, že mi ve středu po icq přišla reakce, že tomu nerozumím, když chválím slováky a přitom jsou tu colours of ostrava . pravda, line-up je tam letos našláplý (a nemyslím tím gipsy kings a bregoviće). tak jestli jste někde poblíž, tak ještě můžete něco zajímavého stihnout. ještě k A2 – v témže čísle vyšla první kritická recenze na google story.

aha! a pak něco o těch snech (ale asi to nebudu rozpitvávat: shrnuto – byly divné, jeden japonský a druhý zase zabijácký) a o tarantinově novém filmu grindhouse: auto zabiják, na který jsme šli s mutantem do kina. ukecané to je, ale quentin zvládá ty dívčí dýchánky dost dobře – no a prostě je to celkově ok – a závěrečná honička je masakrózní. kdo ho máte rádi, tak si to nenechte ujít (na plátně).

opět jeden vesměs nedopsaný příspěvek… no co už, třeba to bude příště lepší :)



Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.