:: frnk a semestr je fuč


už tu je skoro konec května: tenhle semestr uběhl, aniž bych to nějak vážněji zaznamenal a tak se stalo, že ani ty školní & pracovní povinnosti nejsem schopen brát úplně vážně. tak si je blognu a vy buďte tak hodní a připomínejte mi je, až vás budu zase tahat na koncert, festival, petanque, do hospody nebo budu vykecávat na icq ;)

do kolonky úspěšně vyřešeno můžu zařadit:
1) nové boty. na svou cenu vypadjí velmi trendy. s výběrem pomohla markétka, za což děkuji.
2) nové sandály. ty staré byly sice schollky, ale někdy z konce 70. let… samozřejmě
nedoufám, že podobně dlouho vydrží ony nové, které mi dal taťka, i když si je původně koupil pro sebe. ale stejně to hodně potěšilo.
3) esej o televizním dokumentu. mé první kredity tento semestr, doufám, že nikoliv poslední. zatím jsem optimistický, zápočet z peoplemetrů (závidíte? tak záviďte!) by měl být podle všeho úspěšný.
4) nalezení nejlepšího fastfoodového smažáku ve městě. u zastávky trolejbusů smetanova je na rohu bistro a tam mají smažený sýr s kuřecím masem za 25 kč. a i jinak se mi to tam pozdává. výhodná (pro mne) poloha, rozumné ceny, nesmrdí to tam, nehraje tam rádio…

ovšem spousta toho zbývá…
1) esej pro dr. volka (to se nedá moc odfláknout a to mě děsí).
2) články pro konec konců – tady mám aspoň letmou představu, jeden by měl být o kevinu warwickovi, charismatickém vědci, na jehož přednášku jsem ve čtvrtek zavítal a musím uznat – ten člověk ví, co dělá, a umí to prodat. další snad o tom, jak mladí vnímají evropskou unii… ale to ještě není jisté.
3) vyřešit velké množství plánů na následující rok. zapsat si diplomku. domluvit se s univerzitou v lublani, aby mě vzali na jaro 2005 jako studenta. najít místo sebe lidi do komínského bytu. najít jiný byt (a ještě jednoho spolubydlícího). sehnat práci na léto do anglie/irska. plus práce tady, všechny ty šílené business plány.
4) rozhlásit a zpropagovat remedi.cz, snad zárodek skutečného českého media labu? plus vynasnažit se, aby tam taky něco bylo, protože současný stav není zrovna tím, co bych chápal jako svou představu. ani zdaleka.
5) číst a číst – postmanem (ubavit se k smrti) počínaje přes texty do kurzu televize a její publikum (mami, toho je moc!) až po všechny nově přeložené stripy red meat a staré fláky crwe (za obojí dík ken_tekovi)
6) pořídit si baterku do nového (starého) mobilu. o ten předchozí jsem přišel v rozjezdu. asi jsem neměl zkoušet den, co má 25 hodin bez deli a s pivem ;) ovšem radium.nfo hráli moc pěkně.

a je toho mnohem víc, ale teď už se mi chce spát (dva dny po sobě jsem se pořádně vyspal, rozmazluju se), takže už jen pár poznámek. v pátek jsem utrpěl ostudnou porážku v labyrintu v café’99. v sobotu kombajn pozval mě, markétku a introverta na mezi ploty – nebylo to špatné, nezačalo pršet, divadelníci byli úchylní a gaia mesiah nabušení. pak ještě společně zkonzumovaná pizza na oslavu kombajnových 50 tisíc přístupů a šílená diskuse, jestli je nechutnější sňupat amfetamin nebo polykat sperma. a dnes jsem se radoval z výsledků superstar, prozkoumával ishkur’s guide to electronic music a přitom si trochu smutně zameditoval.

dobrou
noc!


Archivní komentáře

(filipika – 24.05.2004, 18:46:14 – – )

Fakt ti ty tvoje povinnosti máme připomínat? A nebudeme inzultováni?

(sestra – 25.05.2004, 22:08:06 – – )

hihi…to mi neco pripomnina…az na to, ze ty narozdil od mamky nerozhazujes papirky po dome, ale sporadane si to vsechno pises na blog :o)) i kdyz je pravda, ze mamciny plany se prece jenom omezuji jen na uzemi Ceske republiky :)) ne, neboj, my te budem uhanet…navic to jsou veci, ktere maji sklony se pripominat samy (nejlepe tak, ze te poradne prasti do zad, kdyz se ti to zrovna nejmin hodi…)

(michal – 23.06.2004, 18:06:08 – – )

covece, to jsme se museli na plotech minout… na gaia mesiah jsem tam nekde radil…

(michal – 23.06.2004, 18:08:41 – – )

teda, ono to bylo i v brne, ze jo… my pragocentristi…


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.