:: u semilassa poteče krev! (extended mix)


pamatujete? aféra vypukla a nic nic nic ji nezastaví…

možná… možná bych litoval dpmb, vypadá to, že můj drobný článeček jim udělal jen problémy. ale za poslední tři dny jsem zažil tři poruchy. prvně zaseklé otevírání dveří u 98. pak dva dny za sebou osmičky – jednou na bělohorské, jednou na masné. bůhví, co jim nefungovalo. ale pak se nemůže nikdo divit, že cestující jsou podráždění. ovšem teprve umělec pozdvihne stížnost na novou úroveň. tolik pro spolupříznivce tramvajklubu a spol.
jinak jsem si včera uvědomil, že jsem vlastně – pokud všechno dobře půjde – absolvoval poslední přednášku na fss (příští semestr už jen píšu magisterskou práci). vyšla moc pěkně – na samotný konec klipy chrise cunninghama, a úplně úplně poslední – björk – all is full of love. jak symbolické. v úterý jsem nakonec šel na vernisáž do art kontaktu, což vyústilo v neskutečný zážitek, když jsme se přemístili do sv. jakuba a chytli konec nějaké šílené gospellové masáže. naprosto maximální úlet. potvrzeno i satanistou ;) ve středu jsem se zaskvěl ve škole referátem o svém slavném kamarádovi (nakonec bude muset tomu břešťákovi poslat děkovný dopis, má teď hromady fanoušků a fanynek – už jsme mu radili, ať začne sám na sebe vybírat ;)
k tomu jsem vyhrál lístky do špalku, zítra slaví (u nás) kombajn narozeniny… dárky na vánoce jsem už nakoupil (hlavně včera se ségrou, dík!) a brýle mi spraví snad do příštího týdne – a platil jsem jen asi 150, i když tam budou nová skla… no je to podezřele v pořádku, že?



Archivní komentáře

(Benny – 17.12.2004, 12:53:21 – MailWWW)

jen si kazdej trhnete co hrdlo raci, jeste me zbylo dost! :-)

(kombajn – 17.12.2004, 12:57:34 – – )

mno tenhle videoklip je muj nejoblibenejsi!

(adbar – 17.12.2004, 14:16:31 – – )
http://fruitywebz.timer.cz/index.php?page=autor&kdo=809&zobraz=&ok=3621#3621

(bobotic – 17.12.2004, 23:29:49 – – )

ouu, tak ty už končíš? a já doufal, že tam se mnou budeš na věky :) (a o čem ta praca bude?)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.