:: permanentně povznášen


celý týden ve víru velkovesnice a tentokrát takový… tvůrčí či co :) jen to počasí se moc nevyznamenalo… k moři! ach k moři… vánoční kýčovité krajinky mě fakt nedojímají. to bych ty svátky klidně prožil radši v chorvatsku :)

myslím, že na tenhle prosinec budu ještě dlouho vzpomínat. děje se toho dosti. pracovně se pořád něco plánuje, a při té příležitosti se přihodí zajímavé akce, jako třeba vernisáž k vydání cd vítrholc – 100 (je to správná gangsteřinka). stavila se i aktuální brněnská celebrita (no v té výloze se vyjímal skvěle :)) pro konec konců jsem napsal článek o wikipedii (hodím brzo na skylined) a když jsem se tak prohrabával českou i anglickou a polskou verzí, narazil jsem jednak na odjinud mi známé přezdívky, jednak na velmi zajímavé rozdíly a hlavně si uvědomil, že co se týče literatury a hudby, tak je to děsivě prázdné! skoro bych se do toho chtěl pustit, a pokud možno přesvědčit i další: pojďte do toho! jak do práce na české verzi, tak i třeba přidávání českých osobností do anglické… nakupoval jsem dárky (a výborně si zafilozofoval u předražené pizzy v prostorách nového brněnského obludária v krpoli), ovšem samozřejmě nejvíc jsem si toho nadělil sám :) mimo jiné knížku červená a bílá polské autorky doroty masłowské (v dubnu v krakowě jsem seděl s bárou gregorovou, překladatelkou, takže o to víc se těším). v sobotu jsem taky po skoro roce pekl buchty – všichni chválili, tak snad se povedly :)
ještě kultůra: poslouchám dnes richard galliano – french touch, stahuju z internet archive filmy a uvažuju – jít dnes na boží zásah nebo dělat něco rozumného do školy? recenze jsou dosti rozporuplné, ale zase mi to bylo doporučeno – tak nevím.


Archivní komentáře

wikipedia (Kerray – 14.12.2004, 14:03:50 – – WWW)

Jojo, taky jsem ted nad tim uvazoval, kdyz jsem hledal materialy o Evropske unii, a zjistil, ze tam skoro nic neni… pocitam, ze kdyz napisu nejakou esej, tak tam neco prihodim :)

(Melly – 16.12.2004, 16:18:56 – – )

AdaMMe! Voni byli v pondělí s okounama v hospodě a nic mi neřekli!? Tsss… :-)

2melly (AdaMM – 16.12.2004, 19:09:16 – – )

to byla nepodstatná epizoda. nehledě na to, že jsem se jen stavoval za filipem, nevěděl jsem, že pro jednou vyměnil obvyklé gangstery za gangstery netové ;)

wow (sexy_domča – 17.12.2004, 12:50:30 – Mail – )

kluk?nechtěl bys takový ulíto na netu?

(AdaMM – 17.12.2004, 13:23:21 – – )

domča: ulíto? eh? asi jsem nechápavý, ale tomuhle nerozumím ;)

(bobo – 17.12.2004, 23:53:29 – – )

Hele nevim cim to, ale nefrci mi odkazy (internet archive filmi) nevim jestli to neni na me strane, ale mrkni na to.

(bobotic – 17.12.2004, 23:54:21 – – )

jinak diky za paris combo – dobry typ :)

(A. – 18.12.2004, 02:19:20 – – )

dík, chyba byla na mé straně. ale je fakt, že kdyby ses podíval, tak jsi pochopil, kudy se tam dostat :)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.