:: „hele, tatranky – adamm je doma“


– přivítal mě robert… zpět v brně, plný dojmů a zážitků… ale taky nějaký líný, nechce se mi nic dělat a přitom je toho hromada. snad je to tou zimou, nejradši bych zalezl do postele a spal až do narozenin nebo tak něco ;)

ano – myslím to upřímně. zkouškové období se chýlí ke konci, termín odevzdání podkladů o mé úžasné kariéře a pomoci polské menšině (za účelem získání stipendia, které mi mimochodem zafinancovalo onen výlet do berlína) je za rohem, a pořád mi nepřišel šek s penězi – vrácenými daněmi z anglie! a martin už ho má… no budeme se silvou doufat, že úředníci, co mají na starost naše písmenka, jsou pouze pomalejší, nikoliv nepřejícnější. zatím sedím doma, snažím se přesvědčit vlastní organismus, že nachlazení musí překonat. měl jsem nejdřív v úmyslu trochu se rozepsat o tom, jak se nám dařilo v berlíně – ale nevím, palo mi vyhrožoval, že musím zachovat exkluzivitu pro IM6. no tak musím upozornit aspoň na pár vychytávek, co jsme potkali (některé v podstatě „bokem“, mimo festival). vecpali jsme se na panel o rádiích v 21. století, kde jsem asi většinu lidí svýma poznámkama spíš naštval, nicméně vyplynulo z toho, že bychom měli připravit nějaký pořad o netlabelech pro portugalské rádio riist. taky jsme se byli mrknout na pirate cinema. promítali naprosto ulítlý film: can dialectics break bricks? – černobílý béčkový karate film, který zůstal jak byl, jen místo původních dialogů byly nahrány nové, plné třídního boje, dialektiky, lenina, castra a nevím čeho všeho. no povedená věc. teď pošilhávám po pár filmech z programu 12. dnů evropského filmu. po cestě do a z berlína jsem měl tak akorát čas přečíst si stephensonův diamantový věk (abyste nebyli překvapení, článek je velmi zajímavý, ale řada termínů byla nakonec do češtiny přeložena jinak). knížka, která rozhodně stojí za to, i když závěrem jsem byl tak trochu zklamán. ještě pár hudebních doporučení: ze všech zajímavých projektů, které jsme měli možnost v berlíně slyšet, bych upozornil aspoň na dva – biosphere a supersilent. dávám si za úkol oboje sehnat :) a vy zatím můžete pátrat po tom, jak to doopravdy bylo…


Archivní komentáře

(HaWran – 14.02.2005, 07:51:58 – – WWW)

Tywe tys slyšel Biosphere naživo? :-O tak tos mě dostal. Mám asi všechny jejich alba a považuju to za největší úlet od dob vynálezu krájenýho chleba…

jen tak k těm (fl&m – 17.02.2005, 23:18:34 – – )

narozkám, před datem narození je organismus nejslabší, čili už chápu tvoji ohavnou lenost :) a to, že jsi podlehnul zákeřné chorobě.
já tenhle totální výcuc mám vždycky v srpnu a fakt to není náhoda.

(kombajn – 21.02.2005, 09:17:05 – – )

biosphere urcite nekde mam od vojty… me to teda vubec nebralo, bylo to moooooooc pomale, takze je mozny ze jsem to nepalil, ale sance tu je ;)


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.