:: břízy bych zrušil


pitomé stromy, jen mám radost, že je hezky, už mám hlavu jako balón a bez deseti kapesníků se mi stávají trapné situace. nakonec je o víkendu škaredě, ale já kýchám dál – co to máte za řidiče?

no… po dnešní víc jak dvanáctihodinové směně sice vím první poslední o hudebních programech (výsledek mého snažení bude trapně viditelný v nějaké blízké budoucnosti na cd světa počítačů) a taky se můžu prohlásit za českého znalce vjingu (proč proboha o tom nejde skoro nic zjistit? to jsou vjs tak paranoidní sorta lidí?) – ale jsem docela k.o.
ovšem těch pár posledních dní bylo fakt hodně nabitých. nejdřív křest cd ž.i.d. – chuj s tym! (hajdeláci, proč tam nemáte fotky z toho křtu?) akce to byla povedená, jen co je pravda. nakonec jsem k aprílu dostal bohužel zcela pravou nahrávku toho, jak vesele komatím ve vlastním pokoji. no lepší než někde v hospodě, že. o pátečním MEjdanu si udělejte představu tady, však jsem v sobotu tak tak stihl doběhnout na autobus, který mě, sarken a regise odvezl na výlet. když jsem viděl jízdní řád, pochopil jsem, proč kombajn nemá rád firmu adosa ;) jeli jsme se podívat do dolních kounic. když jsem viděl, co máme poblíž brna za nádheru, dost jsem se styděl, že jsem o tom vůbec nic nevěděl. následně jsme si to dali on the road až do hrušovan, kde jsem si dal oběd: starobahno a dva indiánky. kupodivu doporučeníhodná kombinace. když jsem se vrátil, už na mě čekali hosté z hospitality clubu (drobné promo: článek o HC bude v šestém čísle im6). hosté to byli speciální: peter a marcelle engholmovi – milí a skvěle se s nima dalo pokecat, prostě pohoda. doufám, že welšan a polák budou stejně tak v pohodě… a dostali jsme od nich plyšového soba ;) v úterý zaúřadoval krutě jean-luc godard: stavil jsem se v artu na u konce s dechem. ačkoliv ta kopie měla kvalitu vážně příšernou, film to byl skvělý. a zjistil jsem, že z něj vysamploval nějaké hlášky dimitri from paris a použil je na albu Sacrebleu (proč má allmusic tak divné adresy??). vždycky mě potěší najít takhle nějaký prapůvod určitého samplu… asi úchylka.
ve čtvrtek jsem se asi jako poslední i já dostal na vaňkovku. no humus. ale výstava, co je ve slévárně, je náhodou docela fajn – tomáš staudek rulez. akorát jsem stačil přemístit se na koncert dana bárty: dost síla, i když většinou poslouchám něco úplně jiného, tak se musí nechat, že je to osobnost, rozjel to krutě, škoda jen, že v tom šíleném davu se nedalo ani trochu zapařit ;) ale bylo to super tak jako tak.

napsal bych i něco víc o vydařeném marastu, ale myslím, že to si zaslouží samostatný příspěvek… ;-)



Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.