:: tak zase jednou letenky


sliboval jsem, že případně dám vědět: takže tak činím – skyeurope má akci, při které si můžete do 14.12. koupit letenky na dobu kdykoliv během příštího roku, a neplatíte žádné poplatky. platí to pro všechny destinace, ale je jasné, že prosinec bude už solidně obsazený, takže ani neplacení poplatků neznamená až takové terno. ale třeba kolem února (na moje narozeniny) stojí zpáteční letenka do říma míň než 1000 kč. i když po pravdě řečeno, počet destinací není nic extra, někomu by se to mohlo hodit :)

jinak včerejšek dopadl překvapivě dobře ;) zástupci národnostních menšin se povětšině vyjádřili, že se jim v brně žije dobře – samozřejmě na závěr vpadl slavný moravista, aby se zeptal, jak to je s moravskou menšinou. klasika. výuka sociolingvistiky skončila skečem o mrtvém papouškovi z monty pythonů, a moje „prezentace“ se změnila na diskusi o svobodě projevu ;) jinak od včerejšího odpoledne nejede skylined (tím pádem neodpovídám dnes na maily), protože někdo nám ho naboural :/ k tomu se mi tu příznačně stahuje film hippies from hell (dokument o holandských hackerech), je pod licencí creative commons, takže si ho klidně stáhněte taky).


Archivní komentáře

(svaťa – 10.12.2005, 00:38:42 – – )

ten moravista, to byl kdysi normální člověk, akorát mu hráblo, a nyní je toho názoru, že je moravským králem. myslím, že je to docela originální.
taky si vzpomínám na jeho účast na nějaké besedě od ODSunu nádru, kde prohlásil, že referendum je přece chujovina, páč kdyby faraóni pořádali referenda o pyramidách, tak by samozřejmě žádný nestály. ten borec nemá chybu :-)))


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.