:: your life is beautiful


aneb docela solidní zaujetí, klidně na celé odpoledne. found magazine.

v A2 se prý líbil můj článek, online nejspíš nebude – můžete se ale podívat na to, co napsal blueskin – na téma, jež mnozí dobře znáte: vypnout obrazovku a odejít. svůj článek hodím někdy brzo aspoň k sobě na server. musím za námět a podněty moc poděkovat petrovi (má vůbec dobré nápady!).

čtvrteční vernisáže byly vydařené velmi, kombajn fotil, všichni pili a já nakonec od tima musel zdrhat, protože jsem se začínal lehce ztrácet ;) v sobotu jsme si dali s filipem premiéru ve vaření krupičné kaše, a pak jsme spokojeně nacpaní seděli u vodárny a koukali na heat. dost dobré, holt krutí herci…
fotbal v neděli proti katolíkům byl super, taky díky skvělému víkendovému počasí – což se nedá říct o mém výkonu ani kondici. asi bych se přeci jen měl trochu hýbat, protože ještě teď kvůli těm dvěma hodinám nemůžu skoro chodit! po dlouhé době se mi taky povedlo nezaspat a přijít včas do kostela… kázání bohužel ještě není online, ale musím uznat, že tentokrát mě náš pan farář docela dostal.

a nyní již k obligátním odkazům, nejprve něco politické agitky – nelíbímseti.cz, pak důkaz o raketovém nárůstu popularity nedočkavě očekávaného protagonisty nejlepšího mejdanu. lidovky vyhlásily soutěž s příznačným názvem big bloger. tak uvidíme, co se nám tam objeví za hvězdy… doufám, že mezi těch 12 pronikne aspoň někdo z nás! nejnovější idol: julia tymošenková. zvláštní shoda náhod pak vedla k tomuto důkazu: jiná podoba palo fabuše.

btw. zítra si nenechte ujít tuhle akci (já, mutant a palo tam jistě budeme)! a už s předstihem upozorňuji na tuhle velmi speciální party: royale high!


Archivní komentáře

(pf – 12.04.2006, 11:57:33 – – )

bože! on už bloguje i o nedělním kázání!

(AdaMM – 12.04.2006, 13:14:31 – – )

a příště natočím třeba houslisty! už je mi všechno jedno ;)

(onanym – 12.04.2006, 14:24:38 – – )

pf: a bohuzel to neni poprve a obavam se, ze ani naposled!

(r – 13.04.2006, 09:09:15 – – )

tak bigbloger nekdo znamy?


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.