8/12 bootcamp

Oh yeah. You might wonder where is the 6th and 7th part? Well, I wasn’t there. On Good Friday the effects of previous day (we call it Green Thursday) were just a bit too brutal for me to get up. What happened? Brno is to be blamed since our brewery Starobrno started some time ago a tradition of delivering special „green beer“ on Green Thursday. Plus I have had girls from Couchsurfing staying with me and so on… And on Monday, I was of course in Brno myself, still, the training wasn’t canceled (but just one girl came).

So today it was after two missed trainings, but still just fine. Only five of us, more excersising and spinning than running (good for me) with Michal. Eliška couldn’t make it (too much work, so she got to bed at 3:30 AM), but I, Míra and Jarda made it – and afterwards had a really nice breakfest in Ouky Douky :)

Asi si říkáte, že jsem se vykašlal na to napsat o předchozích dvou session – ale já na nich vůbec nebyl. Vlastně za to v obou případech mohlo Brno: na Velikonoční Pondělí jsem byl v Brně a na Velký Pátek jsem vstřebával čtvrteční zelené pivo, co jsem až trochu moc popíjel na Žižkově, k tomu jsem se potřeboval sbalit, měl jsem u sebe německé sestry z Couchsurfingu a tak. 

Takže dnes po dvou vynechanýh trénincích jsem začal rovnou dobíháním tramvaje (úspěšně). Eliška to nedala, protože šla spát až o půl čtvrté ráno (přetěžujeme ji tu!), ale já, Míra a Jarda jsme statečně zvládli abecedu i kruhový trénink, co pro nás dnes Michal nachystal (byl jsem rád, že toho běhání bylo dnes spíš míň) a pak jsme si dopřáli moc dobrou snídani v Ouky Douky (otevírají od osmi, snídaně nikoliv nejlevnější, ale bodla jaxviňa :)

 

Štítky , , .Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.