Adam radí, informuje (a dohazuje práci)

a teď něco úplně jiného. co mám v příštích dnech za lubem, kde mě můžete potkat a zase kupa odkazů :)

co mě čeká v nejbližších dnech? spousta práce, na kterou se plánuju přesunout z home-officu do Coworkingu Brno Scala :) s Dorou je to báječná zábava, ale pracovat se dá tak od devíti večer do tří ráno, a to není úplně ideální pracovní doba.

BMW xDrive Tour
S tím si půjdu zajezdit, heč!

už v úterý mám milou povinnost zajezdit si ve spoustě modelů BMW v rámci akce BMW xDrive Tour :) v plánu je live-tweeting, na který nebudu sám – zúčastní se ho ještě @madciapka, @janbrasna, @jardam a @lukucera, takže sledujte #bmwxdrive a záviďte. cíl je trochu nakopnout účet @BMWCZ: Maďaři a Rumuni začali později než já, ale asi sehnali hodně klikačů z Asie a mají tak výrazný náskok. já to chci dělat poctivě, takže místo toho prosím ctěné čtenářstvo: koukejte followovat @BMWCZ (a já vám tam budu dávat krásné fotky a videa a soutěže – snad i o půjčení BMW na víkend bude).

V sobotu budu na New Media Inspiration (a uteče mi tak vsetínský BarCamp). Těším se na celou akci i na jistě vypečenou afterparty :) v pondělí na to navážu účastí na semináři Jak využít sociální sítě pro zvyšování konkurenceschopnosti organizací na VŠE a ve středu budu v Brně jeden z 15 řečníků na takové speciální marketingové konferenci-veletrhu.

O tom se rozepíšu maličko víc: před časem jsem se setkal s hlavním organizátorem, panem Milanem Nerudem a docela jsme si porozuměli. Je to člověk z „offline“ marketingu, ale vidí velmi dobře, že řada tzv. osvědčených cest jsou dnes vyhozené peníze – bavili jsme se např. o tom, jak menší a střední firmy pořád honí nové zákazníky, aniž by se jakkoliv věnovali své stávající zákaznické bázi, jak se marketing dělá bez strategie a má ho na starosti v lepším případě majitelův synovec bez zkušeností, v horším případě šéfova sekretářka bez mozku ;)

Dal dohromady zajímavou sestavu 15 vystupujících (z nichž jeden jsem já) – nedejte se prosím odradit extrémně oldskool vzhledem webu – nakonec nejde tady o design, ale o setkání se zajímavými lidmi. Celé se to jmenuje: Veletrh řešení, jak zefektivnit marketing a kromě sociálních sítí u mého pultíku se můžete dovědět víc o získávání zákazníků ze zahraničí, e-mailových kampaních, věrnostních programech, networkingu, vzdělávání zaměstnanců – prostě celé spektrum různých přístupů. Plus je pravděpodobné, že se tam budete moci setkat se zajímavými lidmi z řad návštěvníků, prostor na networking tam nejspíš také bude. V Brně se moc podobných akcí nekoná, takže si myslím, že to stojí za vyzkoušení. Budu určitě rád, když info pošlete dál :) Akce má i svou FB událost.

No a jinak jste si asi všimli, že toto je můj nový blog – takže nezapomeňte hodit si ho do RSS (používá to ještě někdo kromě mě? snad jo)… budu teď po nocích psát častěji, takže se máte na co těšit :)

ps: jak jsem psal na sociálních sítích – pořád se mě někdo ptá, jestli někoho neznám, konkrétně jsou tu dvě nabídky. 1) hledají se psavci pro anglicky psaný blog o IT (software development, trendy, mobily, ale i big data, outsourcing, komentáře, novinky…) – rozsah tak 600-1000 slov na článek 2) hledají se česky mluvící účetní (zkušení i absolventi) na pozice do Krakova. V obou případech budu rád, když info pošlete dál a zájemci nechť se mi ozvou, propojím je :)

Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.