:: discopříběh


čas letí zběsile, sotva jsem se v praze rozkoukal (= neztrácím se každých pět kroků vždy, ale jen občas) a pohled do kalendáře prozradí, že je to vlastně víc než půl roku.

výlet do krakowa patří k těm vydařenějším, ačkoliv počasí nám vyloženě nepřálo. nicméně to vyrovnávala výborná společnost. taky jsem se s hannou rozhodl podívat do osvětimi. je to dost ponurý výlet, což asi není nic zvláštního. ale není to jako dívat se na nějaké utrpení jednotlivce, ta skutečná dimenze hrůzy je v organizovanosti toho všeho, v kalkulu a pravých úhlech. možná trochu paradoxně jsem celou cestu zpátky uvažoval, jak se asi žilo německým esesákům po válce.

konala se taky oslava 99 let (celkový věk čtyř oslavenců), ve velkém stylu ve skautské klubovně v juliánově. nechyběly žádné typické rekvizity, ping-pong, bečka, balónky – nu hodně úspěchu do další pětiletky. v praze stabilně pracovní prostředí, obzvlášť ve spojitosti s nasazením nových služeb. bude toho čím dál víc, takže občas začínám mít pocit, že to přestávám zvládat. ale na druhou stranu, dostali jsme posily – nové kolegy do marketingu, produktů i na péči o zákazníky. tak snad se z toho nezblázním ;)

zanedlouho dojde i na moji pravou akademickou premiéru. adam javůrek, který má hodiny přede mnou, se kromě výuky činí i na svém blogu: online.zurnalistika.cz (jaktože jsem ho neměl v pravém sloupci?) – zahrál si na detektiva a výsledkem bylo odhalení jedné hodně nepovedené pr kampaně. vyšlo nové album portishead, mamka se pomalu uzdravuje po operaci, nemohl jsem se zúčastnit brněnského espresso maratónu (ale potkal jsem se s cuketkou a matesolou v praze). dočetl jsem murakamiho a wild sheep chase (předčilo moje dost vysoké očekávání), zahrál si první letošní petanque, promeškal febiofest (a to ho mám za rohem) a dodíval se na druhou sérii it crowds (nově na čt2 jako „ajťáci“). tak to je tak letem světem vše, musím ještě rychle dodělat web nekrmtebankere.cz :)

a protože je pravděpodobné, že s frekvencí příspěvků to hned tak lepší nebude, hodil jsem nahoru frame s příspěvky z teidu – ty jsou na smsku, a to je právě tak akorát, abych byl schopný to zvládat třeba i víckrát týdně ;)


Archivní komentáře

(pf – 21.04.2008, 01:17:33 – Mail – )

se ti to teidu schovává pod levým sloupcem

(Paželv – 05.05.2008, 10:08:05 – – )

Haha, odkaz na London Underground mi připomněl léta studií a podobné hrátky s pražskými názvy stanic. Bezkonkurenčně vedla Strašného posrání. Což je hezké právě ve výročí povstání připomenout :-)

(kombajn – 06.06.2008, 00:32:24 – – WWW)

pf: adamm ma pocit (a vzdy mel) ze vsichni na svete pouzivaji firefox, ja mam pocit opacny, ale v tomhle ho nepresvedcim :D takze si urcite nikdy svuj blog po editaci sablony neotevrel v IE..


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.