:: jak pokazit blog


nic na něj nepsat dostatečně dlouho nepomáhá, ty twittery, facebooky, delicious a další vymoženosti mě pořád drží v dění!

léto je fuč. tentokrát se to zdá být ještě kratší, než kdy předtím. asi je pravda, že ty prázdniny se mě letos vážně moc netýkaly. co jsem stihl: navštívit hannu v berlíně a zkouknout koncert radiohead (dobré, ale nepředčilo očekávání). v praze zajít na koncert sigur rós (ušlo, ale zklamalo). být nadšený z kamarádů: danny vydal knihu – soubor povídek kontrolor humoru, zbyňa má za sebou první číslo časopisu konoptikum (nezávislý, nestranný, legální magazín hádejte o čem). přečíst výborný román neila stephensona kryptonomikon. po delší době taky zkouknout aspoň víc než jeden film za půl roku – v kině batman – dark knight. nečekaně jsem byl příjemně překvapen: trvalo to dvě a půl hodiny a vůbec jsem se nenudil! heath ledger jako joker naprosto vychytaný! v klidu domova potom k-pax (život podle prota) – navnaděn svým oblíbeným soundtrackem jsem čekal dost a dostal víc :)

vrcholem léta byla návštěva taizé. po pěti letech, tentokrát „sám“ (v úvozovkách, protože tam bylo dalších více než pět tisíc lidí). mnoho z vás, co mě znáte, jste už asi neunikli tomu, abych vám bez ohledu na to, jestli vás to zajímá nebo ne, vyprávěl desítky minut o svých dojmech z taizé, o tom, jak to tam funguje… tak nevím, jestli to ještě vypisovat na blog, koneckonců, ono to není snadné ani na vykládání, natožpak na psaní. tak snad jen tolik: je to místo, kde věci i lidé fungují jinak. třikrát denně jsem chodil na modlitby, zpíval, debatoval o smyslu života se svými novými přáteli… po pěti letech to pro mě byla ideální příležitost tak nějak rekapitulovat, ohlédnout se zpět a srovnat si myšlenky. měl jsem z toho docela sváteční pocit, i to načasování bylo opravdu přesné. za nedlouho to bude rok, co jsem nastoupil v mBank a odstěhoval se do prahy (kam se poslední dobou hrne kde kdo). tohle léto bylo ovšem hlavně ve znamení něčeho (někoho!) úplně jiného. ti, kdo mě aspoň občas potkávají, již jistě ví. jsem zadaný a to tak, že bych si jen přál, aby to tak zůstalo a už nikdy jinak nebylo. s každým dalším krůčkem a zkušeností mám lepší pocit. před pár dny jsem byl pozvaný do nivnice a i tyhle dva dny byly … překrásné. kdybych o tom psal víc, budu buď moc osobní, nebo to bude vést do nějakých strašných klišé. tak radši nic :) kdo nás chce vidět v akci, najde nás pravděpodobně v pátek na flédě na elektře :)

a jestli jsem to neříkal, přečetl jsem taky první díl persepolis a šestý díl sandmana. budu přednášet na webexpu. nebudu mít kurs na podzim na fildě (jen jednu přednášku, jinak to za mě bere tom staudek). a článek o práci najdete zanedlouho na buzzmagu. bude to fajn. (jestli je čas publikace 0:00, je to jen náhoda.)


Archivní komentáře

(filipika – 20.09.2008, 11:09:13 – – WWW)

Vyznívá to velmi optimisticky! Gratuluju! Opět jsi nás zahrnul hromadou informací, takže se už těšímm, až je během těchto dvou měsíců do dalšího příspěvku budu/eme pomalu zpracovávat;)

(danny – 25.09.2008, 12:18:33 – – WWW)

rád Tě čtu, tohle vyznívá opravdu optimisticky a suprově. btw sandman je moje víceméně srdeční záležitost a k-pax je taky nádherný.

d.

hrnu se do prahy (pepe314 – 09.10.2008, 11:02:35 – MailWWW)

Protože je to tu samá celebrita!!!! :D

http://img390.imageshack.us…6.jpg

Nedík (mČ – 15.10.2008, 11:03:25 – – WWW)

Za odkaz na Scifiworld skoro takový jako za dysgrafizaci Neala.

(Seregil – 30.10.2008, 22:10:31 – MailWWW)

Jsemť rád, že jsem zabrousil… toho Kontrolora humoru musím sehnat…

Prostba (Alisa_ – 05.12.2008, 10:44:31 – Mail – )

Ahoj, rada bych si precetla tvoji diplomku, o ktere se zminujes nekde na foru. Nebyla jsem lina, ale nevim kde to tady u tebe hledat…
Diky predem, tema bylo> Web 2.0 – charakteristiky a služby

Ozvi se. Dik


Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.