Launching BabelGuide.com / Spouštím BabelGuide.com

(česká verze níže)

Finally! It took me a lot more time than I expected – the plan I mentioned when I announced the start of my freelance career is finally here. Today I launch BabelGuide.com – your very special guide to social media in CEE. What is it going to be about? Well, go and see yourselves :) I want to write about many talented people, about great projects and successful campaigns, but also about the mistakes we made on our way to the social media holy grail :) There will be several sections: fresh news, success stories and so called „Check & Polish“ – kind of Facebook audits.

I have spent a lot of time thinking about it, discussing different aspects of my project with many people, I can hardly mention all of them… The guy behind the great design is Adam Hrubý, the coding of the site was in hand of cowboy coder Jan „Korel Ozzy Opice“ Pospíšil and the main supporter was my loving fiance Laďka Suchá.

Subscribe to the RSS feed, follow me on Twitter (I will try to switch to English in my tweets to be understood) and send me all possible comments. I know this can’t be done on my own – and so I look forward to your ideas, suggestions, inspiration.

If you can forward this information to other people, especially outside of CZ/SK, you will make me happy :) Keep your fingers crossed and watch – you will have the chance to see whether I make it big or not :)

Screen_shot_2012-05-01_at_9

— (česká verze) —

Konečně! Trvalo to mnohem delší dobu, než jsem si původně maloval – ale ten plán, o kterém jsem psal v příspvěku o odchodu z H1.cz, se konečně realizuje. Spouštím dnes BabelGuide.com – velmi speciální průvodce po světě social media ve střední a východní Evropě. O čem to bude? Podívjete se ami :) Chci psát o šikovných lidech, zajímavých projektech a povedených kampaních – ale i o chybách, které jsme udělali v honu za svatým grálem sociálních sítí :) bude tam několik sekcí, novinková, case study, nebo tzv. „Check and Polish“ – audity Facebookových stránek.

Makal jsem na tom docela dlouho a bavil se o tom s mnoha a mnoha lidmi, takže i kdybych chtěl, všem tady nepoděkuju, protože bych na někoho určitě zapomněl. Takže zmíním jen ty nejdůležitější: super design (a mnohem víc!) má na svědomí Adam Hrubý, kódování a celý tech support si vzal na starosti kovbojský programátor a kavárenský umpa lumpa Jan „Korel Ozzy Opice“ Pospíšil a hlavní oporou pro mě byla moje úžasná snoubenka Laďka Suchá.

Je odstartováno – přidejte si feed do RSS, nezlobte se, že na Twitteru budu psát teď víc anglicky, můžete se subscribnout na Facebooku (plán je mít osobní statusy pro přátele česky a ty víc pracovní, veřejné anglicky), komentujte, pošlete jakékoliv připomínky… Slovy klasika, pokud se vám to líbí, řekněte jiným, pokud se vám to nelíbí, řekněte mně. Vím, že na jednoho člověka jsem si toho ukousl až moc, proto budu moc rád za vaše nápady, tipy, cokoliv.

Pokud můžete informaci o Babel Guide předat dál – zejména do okolních zemí – budu moc rád. Držte mi palce – budete moci sami sledovat, jak to vlastně celé dopadne.

PS: Tak se to tak sešlo, že dnes je to taky právě deset let od spuštění mého prvního blogu. Nikdy jsem se k němu oficiálně nepřiznal, ale po těch deseti letech si myslím, že prokázal svou kvalitu. Sám se divím, že jsem ve dvaceti dokázal napsat pár rozumných textů, a jsem na ně vlastně hrdý. Kdyby vás to zajímalo, tak se podívejte – já jsem ovšem jen jeden z více autorů… Maslo.cz.

Štítky , , .Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.